fredag 21. august 2015

TAG MED DISTRESS INK OG STENSILER

I dag har jeg lyst til å vise dere denne tag'en, som er laget i en helt annen stil enn den jeg normalt pleier å lage. Og det var bare så gøy å leke seg med denne!!
 
 
Utgangspunktet er en Kraft Tag #8. Deretter har jeg brukt "Bubbles" stensilen fra Tim Holtz, og Distress Paint i fargen Picket Fence for å få til de lyse sirklene i bakgrunnen.
 
 
Deretter har jeg svertet tag'en med Distress Ink i ulike farger. Jeg har ikke notert hvilke farger jeg har brukt, men vet at jeg brukte Walnut Stain rundt kantene. Jeg har også stemplet med bakgrunnsstempel fra Tim Holtz langs kanten.
 
 
Fuglen er fra "Bird Crazy" stempelplaten til Tim Holtz. Den er stemplet på akvarellpapir, farget med Distress Ink på Ink Blending Tool. Jeg maskerte øynene mens jeg fargela fuglen, og tok bort masken etterpå. Da klarte jeg å bevare hvitfargen i øyet. Fuglen er klippet ut for hånd, men jeg stemplet den også rett på tag'en slik at jeg fikk med føttene.
 
 
Gullsirklene er laget med "Dot Fade" stensilen til Tim Holtz, embossing pasta og embossing pulver i gull. Pulveret has på mens pastaen er våt, og smeltes med en varluftspistol etter at pastaen har tørket. Jeg har brukt Heat It varmluftspistol fra Ranger. Stillegående og effektiv. 
 
 
Til slutt satte jeg på navn og alder med små bokstavklistremerker, samt litt metallpynt og litt bånd.
 
Jeg synes det var så gøy å lage denne tag'en, og kommer helt sikkert til å prøve meg på det igjen! Håper du også fikk litt inspirasjon til å prøve.
 
Klem fra DT Veronica
 
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping