tirsdag 25. august 2015

VI HAR GLEDEN AV Å PRESENTERE SIGRID DOKSHEIM ♥

Endelig er vi klar for å presentere dere for vårt nyeste tilskudd til Designteamet.
I løpet av sommeren har vi fått med oss to fantastisk kreative damer, Kjersti Volla som vi presenterte tidligere i måneden og Sigrid Doksheim som dere skal få bli litt bedre kjent med i dag :)

Vi i Kreativ Scrapping er kjempe glad for at denne dyktig damen ville være med på teamet vårt!
Sigrid lager knall lekre layouts og stilige kort. Hun har et særpreg på det hun lager som gjør at det skiller seg ut i fra mengden som et friskt vindpust! Det er inspirerende å studere prosjektene til Sigrid, og man får lyst til å kaste seg over scrappesakene med en gang! :D
Vi gleder oss til masse herlig inspirasjon fra Sigrid ut over høsten!

Dette sier Sigrid om seg selv: 

Hei, jeg heter Sigrid Doksheim, kanskje kjent for noen som gosti (et snodig kallenavn som min storebror fant opp da han var liten:-) Jeg bor i Tønsberg, er 38 år, gift og har to barn. Til hverdags jobber jeg som lærer og koser meg veldig med papirhobby ved siden av. Sammen med en venninnegjeng tok jeg et kurs i 2008 da min yngste ble født, og har holdt på med scrapping siden. Til å begynne med lagde jeg bare LOer, men det har også blitt en god del kort etter hvert. Det er vanskelig å definere hvilken "stil" jeg har, men jeg bruker ofte mye farger og lag på lag på prosjektene mine. "Clean and simple" er også en stil jeg er glad i.


Dette sier Sigrid om prosjektet sitt: Her har jeg laget et veldig enkelt kort (sa jeg at jeg likte "clean and simple?" :-) Over basen av bazzill kartong har jeg brukt kraft kartong. Uglene er klipt ut av et gammelt mønsterark og "grenen" er washi tape. Til slutt har jeg stemplet på en hilsen (Papirdesign) og satt på et lite hjerteklistremerke.
Jeg gleder meg til å være kreativ her på Kreativ Scrapping :-)
Hilsen Sigrid


♥♥♥

Velkommen til teamet vårt Sigrid, vi er kjempe glad for å ha deg her ♥
Og gleder oss til å se hva du skaper :)

2 kommentarer:

  1. Gratulerer så mye Sigrid ! :) Så hyggelig. De er heldige som har fått med deg på laget :D Du lager så mye flott. Liker den lekne stilen din :D Gleder meg til å følge dere videre :D

    SvarSlett
  2. Tusen takk Tone; så koselig :-)

    SvarSlett

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping