mandag 7. september 2015

MAJA DESIGN BABYKORT AV GDT METTE BUSKUM

I dag har KREATIV SCRAPPING gleden av å presentere:
Vår kjære gjestedesigner Mette Buskum
Hun har laget et kjempe nydelig og søtt kort til baby <3 


Dette sier Mette om seg selv: 

Hei :) Jeg heter Mette Buskum  og er bosatt i Gjøvik.  Jeg har holdt på med kortlaging i ca 8 år, og jeg er fortsatt lidenskaplig opptatt av denne hobbyen.  Jeg har vært med i forskjellige designteam, men er nå så heldig å være  DT i Papirdesign og  Stempelglede,  og i tillegg er jeg gjestedesigner  i Ett trykk . Min stil kjennetegnes oftes av det romantiske og nostalgiske, liker duse og sarte farger, og er veldig glad i blonder ,blomster, og diverse pynt.


Dette sier Mette om kortet sitt: 
Denne måneden er jeg så heldig å få lov til å være gjestedesigner her i Kreativ scrapping, og det synes jeg  er veldig hyggelig . Tema denne måneden er favoritter . Jeg har laget et kort til babyshower og jeg har brukt mine favoritter som er, blonder, blomster og i tilegg har jeg brukt mønsterark  i lyse rosatoner som er en av mine favorittfarger.
Har du lyst til å se mere av det jeg lager så kan du gjerne besøke bloggen min:

Kortet har jeg laget på en hvit papirpose som jeg har stanset ut på toppen med en kantpunch fra Martha Stewart. Alle mønsterarkene jeg har brukt er fra Maja design og er fra serien Vintage Baby. Alle panelene har jeg svertet kantene på med Distress Ink - pumic stone
Har  også dyttet på litt gesso rundt omkring på panelene. Videre har jeg pyntet med små blomster som jeg har stanset ut og hatt på små  halvperler.  Laget sløyfe av blonde og bakers twin, samt pyntet litt med enkel knapper. Små tekstremser har jeg skrevet ut fra egen pc.

Har jeg pyntet med små blomster som jeg har stanset ut og hatt på små halvperler.  


Laget sløyfe av blonde og bakers twin , samt pyntet litt med enkle knapper. Små tekstremser har jeg skrevet ut fra egen pc.


Håper dette er til inspirasjon, og lag gjerne et bidrag til denne månedens utfordring med dine favoritter :)

Ha en fin og kreativ dag :) 
Klem Mette

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping