onsdag 9. september 2015

PROJECT LIFE INSPIRASJON #9

Heisann alle sammen :)

Endelig er det tid for litt mer lommescrapping inspirasjon.
Det har kommet mange lekre nyheter til lommescrapping i løpet av året, og stadig kommer det flere herlige produkter til denne fantastiske måten å drive med scrapping på. Det er veldig gøy at det satses så masse på lommescrapping.

Lurer du på om lommescrapping passer for deg og hva lommescrapping er? Da kan vi i designteamet fortelle at lommescrapping passer for ALLE :) Det er nemlig du selv som bestemmer hvor enkelt eller avansert du vil gjøre lommescrappingen din, og enkle sider blir like nydelige, tøffe, stilige, søte og herlige som mer avanserte sider. Lommescrapping er å sette bilder i system på en måte som gir deg rom til å ha med mange bilder og masse tekst, og du får dokumentert/fortalt mer fra hverdagen din eller enkelt hendelser enn man gjerne gjør på layouts.

Her er litt herlig inspirasjon fra Designteamet: 


Dette er den tredje og siste delen av uke 25. De ukene hvor det skjer mye deler jeg opp annerledes enn til vanlig. For meg er det viktigere å få med alle de bildene og den teksten jeg ønsker enn at en uke alltid skal gå over en dobbelt side. Del 1 kan du se her og del 2 kan du se her


Til å lage denne doble PL-siden har jeg brukt en A -design lomme og en H-design lomme fra Project Life. Videre valgte jeg ut de PL-kortene jeg ønsket å bruke. Noen av kortene er fra Core kitet Midnight Edition og noen er mønsterark fra American Craft som jeg har kuttet til selv. På alle kortene og bildene har jeg lekt meg med ulike medium. Først grunnet jeg kortene med clear gesso, og bildene grunnet jeg med hvit dabber. Så påførte jeg Distress paint i fargen Mustard Seed både på kortene og bildene, før jeg splæsjet rundt med Distress paint i fargen Black Soot. Tilslutt valgte jeg meg ut en stencil jeg selv har kuttet ut med silhouette maskinen min og stencil materiale. Stencilen brukte jeg sammen med embossing paste


Til å pyntene sidene mine med har jeg brukt stempel jeg har laget selv med imagepac maskinen min, die-cuts fra Sizzix diesen Note to self som jeg stanset ut i bølgepapp fra Joy, stickers fra blant annet Simple stories, Wood veneer figurer, chipboard, washi tape, metallpynt og sytråd. Jeg har laget en dobbel side som fortsettelse på uke 28 i fjor, en uke med mye som skjedde og mange bilder. Første del av uka kan du se herJeg har brukt en Design A- lomme til begge sidene her. Kortene kommer fra Core kitene Inspire og Dreamy. Jeg har brukt stensil Scattered Bars fra My favourite things, sammen med Embossing paste på bilder og kort. 


Etter jeg har hatt på embossing paste, er kort og bilder klare til ytterligere pynting. Jeg plasserer bildene der jeg vil ha de, og finner frem litt Washitape (Geometrisk trekant grønn og Watercolor orchid) og litt klistremerker fra Simple stories. (bl.a Insta clear stickers)For å få med litt flere bilder fra samme "serie" har jeg valgt å skrive de ut i lite format som ei stripe. Dette synes jeg er en fin måte å få med mange bilder av samme hendelse, uten at det blir for voldsomt. På bildet under er 4x6 kortet kuttet ned i størrelse, slik at bildet som ligger til høyre for det, går litt over i den venstre lommen. Ved å bruke washitape i overgangen, får jeg en litt mer flytende overgang.  Jeg har brukt HJØRNEAVRUNDER fra BECKY HIGGINS på alle bilder. 


Vi håper du fikk inspirasjon til å være kreativ.
Tusen takk for at du tittet og velkommen tilbake :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping