torsdag 1. oktober 2015

UTFORDRING #10 - LAG PÅ LAG

Hei og hopp!
Tenk at vi allerede har kommet til oktober, skal si tiden går fort.
Vi håper alle har hatt en flott høst så lang, og kanskje får dere litt tid til å kose dere i scrappekrokene deres. Her har vi en ny utfordring til dere i dag og denne gangen er utfordringen:

LAG PÅ LAG

Dere kan lage hva dere vil så lenge det er et papirprosjekt. Lag på lag er en veldig stor og åpen oppgave, så vi ønsker at dere oppgir i innlegget deres hvilken form for lag på lag dere har gått for.
Det er lov å kombinere våre utfordringer med andre så lenge vi kan se at dere har løst vår utfordring.
Du kan lese om reglene våre HER.

Her kommer litt herlig inspirasjon fra vårt designteam: 

LINDA:
Lag på lag er gøy! Her har jeg kost meg med å lage en LO med lag på lag med blekk og modellingpaste sammen med stensiler på bakgrunnen. Jeg har brukt distress ink i fargene Peacock Feathers, Shabby Shutters og Black soot. Deretter har jeg sprayet med Dylusion ink Spray White Linen og rosa glimmermist. Alle ark på layouten kommer fra Amy Tangerine 12x12 Paper Pad Plus One. Disse er revet, og noen distresset på kantene. Jeg har i tillegg pyntet med Ephemra fra Heidi Swap. Stemplene kommer fra Technique Tuesday. Bildet er festet med 3D-puter.

Jeg bruker nesten alltid lag på lag med både papirer og pynt på mine prosjekter. Både når jeg lager kort, layouts eller andre ting. Her har jeg laget en layout i clusterstil med lag på lag i hver cluster.
Bakgrunnsarket jeg har brukt kommer fra Project Life - Midnight Paper pack. Jeg har brukt stenciler og distress ink pad i fargene Tumbled glass, Dusty Concord og Black soot. I tillegg har jeg spæsjet litt tilfeldig rundt med Dylusion i fargen Slate Grey . Selve clusterene mine består av resteark fra Simple stories og MME som jeg har revet opp i passe biter og monter sammen. Innimellom lagene med papir har jeg kakeservietter, osteklut og sytråd. Til å pynte layouten har jeg brukt chipboard fra Wycinanka, stickers fra Simple stories, thickers og papirpynt fra Heidi Swapp


VERONICA
Mitt bidrag denne måneden er et kort med lag på lag av papirer. Jeg har også brukt stensilen "Dot Fade" fra Tim Holtz, embossing pasta og embossing pulver i sølv. Motivet er fra Bildmålarna, og jeg har fargelagt med Copics i disse fargene:
Hud: E11 - E00 - E000 - E0000
Kinn: E93
Hår: E53 - E51 - E50 - E57 - E55
Blå: B93 - B91 - B90 (hjemmelaget)
Grønn: YG97 - YG95 - YG93 - YG91
Grå: N4 - N2 - N0 m/E55 - E53 - E51 - E50 over

SIGRID
Denne gangen ble det et kort i lag på lag. Første laget er hvit bazzill kartong med flere lag av nydelige ark fra Maja Design: Coffee in the Arbour - Delicious moments og Lemon meringue pie. De siste lagene består av en blondeserviett, ticket, utklipt tag fra Maja Design med stemplet hilsen og blomster. Jeg har også pyntet med knapper.

Kjersti

Jeg har også laget et lag på lag kort med flere paneler og mønsterark. Basen er laget av
Bazzill Kraft kartong, og jeg har brukt Pion sin serie "Days og Winter" til både pynteark og til motivet på kortet. Sirkelen er stanset ut med en nydelig Spellbinder die - Triple Tear,og motivet er dekt med en utstanset sirkel av gelatinplate. Snøen er laget med Opque White.

Arnlaug
Eg har laga eit kort denne gangen og har i tillegg kosa meg med trykk på Gelli plate:-) Det første eg gjorde var å lage trykk med svart og gul maling på ein tag. Her har eg brukt Amsterdam maling og stensil fra Faber Castell. Desse stensilane er i papir og er heilt perfekte å bruke med akrylmaling. 
Eg har brukt ark fra to forskjellige papirblokker som matter under tagen, "Indian Summer" fra WeR memory keepers og "nr 14" fra Studio Light.
Kortet er enkelt pynta med stjerner fra Storyteller, metall fra "Mechanicals" serien til Prima og Finnabair, samt ord klistermerker fra Tim Holtz og Authentique.

Vi ønsker dere alle en kreativ måned, og vi gleder oss til å se hva dere lager.

Kreative klemmer fra Designteamet og Kreativ Scrapping


2 kommentarer:

 1. InLinkz er borte. Får opp feilmelding når jeg trykker på linken over (An InLinkz link-up).

  SvarSlett
 2. Nice dt work ladies, good inspiration!
  I like to enter with an recycle autumn tag with different layers.have a nice creative week.
  Greetings
  Maia

  SvarSlett

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping