mandag 9. november 2015

PROJECT LIFE INSPIRASJON #11

Hei og hopp :)

Designteamet vårt har laget litt lommescrapping inspirasjon til dere denne gangen også♥

Det jeg liker aller best med lommescrapping er at man får dokumentert mye mer av de små hverdags øyeblikkene. Som oftest er det de store hendelsene i løpet av et år man husker best, men etter jeg begynte med PL har jeg fått dokumentert mange av de små øyeblikkene, og de betyr nesten mer for meg enn de store hendelsene. Uke 27 ble en slik uke med mange små herlige øyeblikk og masse tekst. Noen ganger kan det være utfordrende å sette sammen slike sider for det er ikke så lett å få en fin "flyt" over sidene eller å få de til å harmonere. Mitt tips da er å prøve å sette bilde og PL-kort annen hver så det ikke blir mange bilder eller mange PL-kort/tekst på en plass.

Jeg har brukt A-design lommer til å lage denne ukens sider. Før jeg tok fatt på 2014 bestemte jeg meg for å holde meg til A-design lommer og H-design lommer. Dette for å gjøre bilde redigering og fremkalling enklere for meg selv. PL-kortene jeg har brukt på denne første siden kommer fra det nye core kitet High Five og Sunshine. For å få kortene og bildene til å passe fint sammen har jeg prøvd å tilføre litt gult og grått på alt. Jeg splæsjet rundt med Dylusions i fargene Slate Grey og Lemon Zest.
For å få farge til å feste seg på bildene kan du enten grunne de med litt gesso eller gjøre slik som jeg, å grunne de med hvit dabber. Når grunningen har tørket tar jeg litt farge på en pensel eller fingeren før jeg gnir det forsiktig over området jeg har grunnet. Pass på å ikke ta på for mye farge om gangen da bildet kan bli ødelagt om det blir for vått. Når fargen har tørket splæsjer jeg rundt med samme farger som på PL-kortene.Til denne siden har jeg brukt samme PL-kort som på den første siden. Jeg har tilført PL-kort og bilder på samme måte også. Til å pynte denne siden har jeg brukt Simply you stempel fra Ali Edwards, DIY stickers fra Simple stories, Washi tape, og wood veneer figurer

LINDA: 

Jeg har laget en dobbel side med A-design lommer til denne uka. Begge sidene er holdt enkle med kun grått og svart. Jeg har brukt kort fra Becky Higgins core kit Midnight Edition på begge sidene. På første side har jeg brukt stensil sammen med Studio 490 Embossing paste. Deretter har jeg brukt hvit paint dabber på kantene, slik at deler av embossingpasten blir mer synlig.På andre side har jeg brukt svart Distress Paint langs kantene. På denne siden har jeg valgt å holde kantene svarte ettersom bildene er ganske mørke. Begge sider har mye tekst, som er skrevet med Touch Liner 0,3 mm.Vi håper du fikk inspirasjon til å være kreativ :)
Tusen takk for at du tittet og velkommen tilbake. 

1 kommentar:

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping