torsdag 17. desember 2015

BRUSHO ~ MAGISK VANNMALING

Hei:-) 

I dag vil eg vise fram eit kort laga med det fantastiske produktet Brusho. Vil du lese meir om produktet kan du gjere det her

Brusho er eit heilt unikt vannbasert maling medium. Det er super pigmentert og kommer i små bokser med pulver. Det trengs kun eit lett dryss og vatn for å få fram fantastiske farger. Brusho er uforutsigbart, men nydelig:-) Du veit aldri korleis resultatet blir. 

Det er bakgrunnen på tagen som er på kortet eg har brukt Brusho på. Eg har lagt ein stensil over ein anna tag, dryssa på litt pulver og spraya lett med vatn. Så har eg snudd stensilen over ein anna tag og pressa over med papir slik at eg fekk det negative trykket fra stensilen. 

Ellers er kortet pynta med eit frimerke, ein fugl i vood veneer roser , halvperler ,ei stjerne fra Storyteller og ein Dies fra Marianne Design. Diesen er embosset med pulver fra stampendous frantage. Mønsterarka eg har brukt er fra den nye serien med julepapir fra Papirdesign. Til slutt har eg dryppa på litt gull mist fra Heidi Swapp Takk for meg:-) Håpar dåke klarer å nyte adventstida uten for mykje stress:-)

Klem fra Arnlaug

2 kommentarer:

  1. So pretty. Love Brusho's. Hugz

    SvarSlett
  2. Dette husket jeg fra demoen på Stordascrappen i høst.
    Kjempe flott tag som passer fint på et julekort

    SvarSlett

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping