onsdag 9. desember 2015

PROJECT LIFE INSPIRASJON #12

Heisann alle sammen :)

Plutselig var vi kommet til årets siste lommescrapping inspirasjon i 2015!
Det er helt utrolig hvordan året har flydd forbi!
Er dere ajour med deres lommescrapping?
Ikke alle i designteamet vårt er ajour med året, men hva gjør vel det?
Det viktigste er å kose seg mens man lager sidene sine ;)

Tusen takk til alle som deltok på vår utfordring forrige måned.
Det var artig å se hvilke favoritter dere har innen for kit til lommescrapping :D
Vi har trukket ut en vinner blant de som deltok og den heldige vinneren er:


Gratulerer så masse!
Send oss en e-post på blogg@kreativescrappingblogg.no

KRISTINE: 
Jeg har heldigvis kommet litt lenger med min lommescrapping enn til uke 28 2014, men siden jeg ikke publiserer alle sidene mine på internett så kommer ikke de ukene jeg publiserer ut i helt riktig rekkefølge. Mitt mål er ikke å være ajour med lommescrappingen. Jeg liker å ligge litt på etterskudd (ca 3-4 mnd) for da har jeg alltid bilder jeg kan kose meg med når jeg får lyst til å lage PL sider. 
Jeg slipper å sitte på vent på neste ukes bilder ;) 
Til å lage PL-sidene mine denne gangen har jeg brukt A-design lommer sammen med PL kort fra core kitet High Five. Dette kitet kom i år og har utrolig lekre farger og herlige tekster på kortene sine. Det har blitt et av mine favoritt kit ♥

Jeg har alltid vært glad i light versjonen av mixed media, og bruker den masse på layoutene mine og andre prosjekter. Jeg syns det er veldig kjekt å bruke ulike medier på PL-sidene mine også, for det blir et mer personlig preg over sidene da. I tillegg føler jeg at det er lettere å kombinere kort fra forskjellige kit og få bildene til å harmonere bedre sammen når man tilfører litt farger og tekstur til de. Så denne gangen har jeg gått for en vannfarge look. Jeg har brukt Distress stains i fargen Broken China sammen med hvit dabber, stencil og embossing paste for å få den looken jeg ville ha på sidene mine. 

Sidene mine har jeg pyntet enkelt med Washi Tape, ulike chipboards fra Wycinanka, Stempel fra Ali Edwards, thickers, dato stempel og stickers fra Project Life

LINDA:

For å lage sidene mine til denne måneden, har jeg brukt en A-lomme og en H-lomme. Alle kortene kommer fra Maggie Holmes Core kit. For å få de til å bli mer mine egne, har jeg først brukt Paint dabber i fargen Glacier White langs kantene på bilder og kort. Deretter har jeg brukt Distress Stain i fargen Tumbled glass oppå malingen.

Tittelen er skrevet med thickers. På et par av bildene har jeg brukt clearstickers fra Sn@p Life Documented, og Simple Stories. Jeg har brukt stempel fra Ali Edwards, samt klistremerkeord fra Authentic Petite Diction. Alle bilder er avrundet med Kantavrunder-punch.
Vi håper dere har fått masse inspirasjon til lommescrapping i løpet av året og at dere titter innom for mer inspirasjon i 2016 :)
Vi ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nyttår :)

Kreative klemmer fra Designteamet og Kreativ Scrapping

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping