torsdag 7. januar 2016

NYDELIG PION DESIGN KORT AV GDT CATHRINE SANDVIK

Vi i KREATIV SCRAPPING har gleden av å presentere:
vår kjære gjestedesigner Cathrine Sandvik.
Hun har laget et utrolig lekkert kort ♥ 

Dette sier Cathrine om seg selv: 
"Jeg heter Cathrine Sandvik, er 42 år, gift, har to flotte gutter og bor i Bodø. Jeg begynte å scrappe for alvor i 2010, men ble introdusert for hobbyen flere år før det. Jeg lager stort sett kort, men kan kose meg med andre kreative prosjekter også. Liker faktisk å sysle med mixed media også, men har enda ikke kommet ut av skapet ;-) Min stil er stort sett romantisk, shabby chic og vintage. More is less tror jeg mange vil si om min måte å scrappe på. Jeg er så heldig å være på ulike design team; Papirdesign, Ett Trykk og Stempelglede, og koser meg masse med å få være kreativ i disse fantastiske teamene!

Jeg har en blogg også som heter cathrineshjerte.blogspot.no og blir veldig glad om du vil besøke meg."

Dette sier Cathrine om prosjektet sitt:
Hei alle sammen, og Godt nytt år!

Denne januarmåneden i det sylferske året 2016 har jeg blitt spurt av teamet til Kreativ Scrapping om jeg kunne tenkt meg å være gjestedesigner. Det synes jeg er kjempehyggelig! Temaet denne måneden er "Alt er lov". Helt fantastisk fri og åpen oppgave! 

Jeg har kost meg med å lage et kort som er helt meg; romantisk og rosa med blonder, perler og blomster. Jeg har valgt å ta utgangspunkt i Pion Designs sarte mønsterark og et bilde fra et av Panduros klippeark.Størrelsen på kortet er  4 1/2 x 6 1/2 inch.

Blekk: Ranger - Distress ink Walnut Stain.
Papir: Bazzill kraft kartong, Pion Design - 
mønsterpapir.
Pynt: Blomster - Wild Orcid Craft, Prima - Finnabair Art Ingrediens Glass Beads Crystal, Melissa Frances - Resin nøkkel, Kort og Godt - blonder, diverse perler og hjemmelaget hattenål.
Utstyr: Prima - Purple dies.

Teknikker: Jeg elsker lag på lag, og benytter meg av limputer for å skape ekstra dimensjon på kortene mine. Kantene er svertet og rufset. Jeg har valgt å bruke klippeark fra Panduro som motiv på dette kortet i stede for stempel eller tekst. Blonder og blomster er et must på kortene mine. Jeg har også laget juksesøm på det øverste panelet. Etter at kortet var ferdig har jeg splasjet på litt gesso her og der. Jeg blander gesso og vann ca halvt om halvt. Trikset er å dekke til bildet med en papirbit for å ikke grise til motivet når du spruter med penselen.

Kreativ scrapping har en nettbutikk som jeg anbefaler dere å besøke med massevis av lekre scrappeprodukter!

Håper jeg har vært til inspirasjon. Ta dere en tur innom bloggen til Kreativ Scrapping for enda mere kreativt påfyll og bli med på månedens utfordring; Alt er lov!

Stor klem fra Cathrine.

6 kommentarer:

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping