fredag 1. januar 2016

UTFORDRING #1 - ALT ER LOV

God nytt år alle sammen :)
Vi på KS bloggen håper dere har hatt en fantastisk flott jul sammen med familie og venner,
og at dere er klar for mange utfordringer og masse kreativitet i 2016.
Vi gleder oss veldig til å ta fått på et nytt år og vi håper vi kan spre masse glede og inspirasjon. 

Det første vi vil begynne med er å takke Veronica Kvaale for at hun var med oss i designteamet i 2015. Det er leit at hun ikke skal være med oss videre, og vi kommer til å savne både Veronica og hennes lekre kreasjoner! Vi ønsker lykke til videre ♥ 

Så til en glad nyhet! Vi har fått oss et nytt DT medlem, og hun er knall dyktig!
Det blir spennende å bli kjent med denne fantastiske kreative damen, og hennes kreasjoner!
Vi er veldig glad for å presentere for dere:
RITA VALSTAD

Dette sier Rita om seg selv:
Jeg heter Rita Valstad, er 80 modell, gift og bosatt i vårt nordligste fylke i vakre Porsanger kommune, nærmere bestemt Lakselv.Jeg er født og oppvokst i Porsanger, men flyttet vekk da jeg var 16 år. Etter 10 år borte flyttet jeg hjem igjen og stortrives her i nord. 

Interessen for kortlaging kom i 2009 etter å ha blitt introdusert for denne flotte hobbyen av min svigersøster, jeg begynte litt i det små, som har utviklet seg til å fylle et helt rom med diverse scrappeutstyr, her koser jeg med meg alt stæsjet som stadig  Jeg lager for det meste kort, gjerne med fargelagte motiv. Når jeg fargelegger bruker jeg ProMarkers. Mine favoritter er Magnolia motiv, produktene til Kort&godt og Maja design/Pion design/Papirdesign mønsterark disse går ofte igjen på mine kort. Jeg elsker å bruke masse pynt, bomster og diecuts på kortene mine, men andre ord er ikke Clean and simpel er ikke en stil jeg behersker :)
Jeg bruker mye tid på hvert kort og kan sitte i timesvis før jeg sier meg fornøyd :)
Bortsett fra å lage kort er jeg veldig glad i interiør, trene og være ute på tur i naturen.

Nå gleder jeg meg til å være en del av designteamet til Kreativ Scrapping og håper jeg kan komme med litt inspirasjon.


Utfordringen denne måneden er: 

ALT ER LOV

Denne gangen kan dere lage hva dere vil så lenge det er et papirprosjekt!
Bidraget ditt må være nytt, og du må linke til oss i innlegget ditt.
Resten av reglene finner du HER.

Til slutt men ikke minst, her kommer litt herlig inspirasjon fra vårt fantastiske DT:


LINDA:

I dag har jeg laget en LO i svart/hvitt med turkis som kontrastfarge. Bakgrunnsarket kommer fra Project Life paperpack Kiwi. Jeg har brukt marabou acryl mousse i fargen hvit og carribean blue, samt Studio 490 embossing paste på bakgrunnen. Deretter har jeg stemplet og pyntet med blomster og washitape. De flate blomstene har fått halvperler i sentrum. Jeg har stemplet litt på bakgrunnsarket med diverse stempler. Stemplene jeg har brukt er Technique Tuesday Simply youHeidi Swapp Right Now, Kaisercraft Journal og Numbers.
 Tittelen er stanset ut med die og deretter dabbet med  Distress ink black soot. Den er deretter festet med 3D puter for å få den litt opp fra papiret. De små tekststripene er klistremerker fra Tim Holtz Small Talk


Kristine
Denne gangen har jeg laget en LO med bilder fra sommeren 2015. Jeg er nok ikke helt ajour med scrappingen min, men men da har jeg alltid bilder å kose meg med. Til å lage denne layouten har jeg brukt et ark fra Kaisercraft som bakgrunn. På bakgrunnen min har jeg brukt stencilen Scattered bars fra My Favorite things sammen med hvit Acryl Mousse fra Marabu. For å få litt farge på bakgrunnen min har jeg brukt Art Spray fra Marabu i fargen Carribean blue! Den fargen er bare utrolig fin ♥
Til å lage clusteren min har jeg brukt mønsterpapir fra forskjellige Simple Stories serier, osteklut og stjerner i bølgepapp som jeg har kuttet ut med sizzix dies og dabbet hvit. Til å pynte med har jeg brukt klistremerke fra Papirdesign, Filmrull fra Tim Holtz, Thickers fra American craft og chipboard.

Sigrid

Her har jeg laget en tag til mannen min som har bursdag i romjula<3 Startet med en svart tag fra Ranger som først fikk et lag med clear gesso fra Liquitex, etterfulgt av stensil fra The Crafters Workshop  og paste (pasten er blandet med mist for å få farge). Så resteark, klistremerker med tekst fra Tim Holtz ideology (small talk) og Wood veneer (hjertet og mannen). Nede til høyre er det en diecut fra Studio light som er stanset ut med sirkelpunch. Denne satt jeg oppå en slags skumgummisirkel som har ligget på pulten i evigheter:-) Til slutt knøt jeg en svart snor rundt tagen.

Arnlaug


Noko av det eg likar best å laga er små ATC'er (artist trading cards). Dei er gøye til å prøva ut nye produkter, være med i bytteringer eller berre for å ha det gøy:-) 
Desse korta er laga ved å laga ein bakgrunn med diverse tissuepaper, servietter, washi tape, stempel og mist. Eg har blandt anna brukt bakgrunnsstempel fra Tim Holtz.  Figurane er klippet ut både fra ukeblader og klippeark, ferdige die cuts er og supre å bruka:-)

 Deilig å lage noe av lysere farger nå som jula er over og vi har startet et nytt år. Her har jeg brukt Pion sine juleark, Silent Night 6x6, Chipboard honeycomb, fjær, bånd, perler og papirblomster. Tekstene er fra Papirdesign, og disse bruker jeg ofte. Fine småtekster som passer i mange anledninger:) Jeg har også brukt denne Sizzix dien til bakgrunn og til hjertet ♥ Stjernene er i tre og fra Studio Calico.


♥♥♥
Vi gleder oss til å se hva dere lager :) 


5 kommentarer:

 1. Åh så mycket fint ni gjort i DT gänget. Får se om jag får tid att vara med i er utmaning. God fortsättning på nya året!

  SvarSlett
 2. Godt nyttår! Flotte DT inspirasjonsbidrag. Får virkelig lyst til å sette meg i scrappekroken igjen.

  SvarSlett
 3. Utruleg mange fine og inspirerande bidrag frå DT.

  SvarSlett
 4. Fantastisk flotte bidrag fra den utrolig flinke DT-gjengen! Og heldige dere som har fått med superdyktige Rita på laget!
  Godt nytt år!
  Unni :)

  SvarSlett
 5. Lovely inspiration from the DT. Hugz

  SvarSlett

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping