tirsdag 23. februar 2016

TUTORIAL - KORT MED VANNMALING

I dag viser jeg frem et kort med vannmaling. Jeg er absolutt ikke flink til å male motiver på egen hånd, derfor var denne blokken med akvarell ark fra Cosmo Cricket perfekt for meg. Arkene har forskjellige motiver og mønstre med glossede partier som fungerer som en resist til vannmalingen. Jeg startet med å finne frem vannmaling og valgte meg et av arkene med hjertemotiv i gull.


Siden planen her var å lage et kort kuttet jeg arket i to og startet med en svak rosatone. Så brukte jeg litt sterkere farge på noen områder. Dette var både morsomt og lett, da man enkelt justerer fargeintensiteten ved å bruke lite eller mer vann. Man trenger heller ikke være supernøye på disse arkene, da man lett kan tørke av de glossede partiene med en våtserviett eller lignende.
 
 
Deretter valgte jeg forskjellige ark, blant annet fra Prima, og kuttet disse til slik at kortet fikk flere lag. Det første laget festes først med tape midt på...
 
 
før jeg sydde det fast med symaskin.
 

 
Så flere lag som også kuttes til:
 
 
Når alle lagene var festet gjensto det bare å pynte. Her har jeg brukt chipboard stickers fra Heidi Swapp (prikkete hjerte og xoxo), klistremerke med tekst (friend) fra Tim Holtz og wood veneer fra Studio Calico.
 
 
Det var gøy å prøve seg på vannmaling; håper du også ble inspirert:-)
 

Kreativ hilsen fra Sigrid:-)
 
 
 
 
 
 

2 kommentarer:

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping