mandag 1. februar 2016

UTFORDRING #2 - GLEDE

Tusen takk til alle som deltok på årets første utfordring!
Det er utrolig gøy med så masse herlig inspirasjon ♥

Vi håper dere er klar for en ny utfordring!
Denne gangen har vi valgt tema:

GLEDE

Dette er et tema som rommer veldig masse, alt fra å glede noen til å oppleve en form for glede.
Her er det bare fantasien som setter stopper ;)
Skriv gjerne i innlegget ditt hvordan prosjektet ditt kommer inn under temaet.
Husk at bidraget ditt må være nytt og passe til utfordringen vår.
Se resten av reglene for deltakelse HER
Vi gleder oss til å se hva dere lager ♥

Her er inspirasjon fra designteamet: 

LINDA: 

I dag har jeg scrappet et gammelt bilde av nest eldste sønnen min. Det er moro å innimellom hente frem de skikkelig gamle bildene også. Ettersom jeg hadde tenkt å bruke endel farge og vann på bakgrunnsarket, grunnet jeg først arket med Liquitex Clear Gesso. Dette gjør at vann og farge ikke trekker inn i arket, men får finere og mer crispe kanter. Jeg har brukt Distress Reinker i fargen Broken China sammen med en Vannpensel for å lage fargefeltene på arket. Deretter har jeg sprayet med grå Glimmermist på en Akrylkloss, og deretter trykket det på arket. Når dette er tørt, har jeg brukt stensilen Scattered Bars fra My favourite things sammen med Aleenes Glitter Snow. Jeg har brukt en Doilie stikkende ut bak bildet, og pyntet med klistremerker fra Kaisercraft, Pocket Stickers Sea Breeze.


Jeg har laget et kort med den nydelige Maja serien Enjoying Outdoors. Alle mønsterarkene er fra en 6x6 blokk, og blomsterbildet er klippet fra 12x12 arket med motiver. Jeg har brukt tekst fra Norsk Stempelblad sin nyeste serie med tekster om Glede. Til pynt har jeg brukt Sizzix hjertedie, halvperler fra Staz, blonde og bånd


Kristine:
Denne gangen har jeg laget en LO fra når guttungen mistet sin første tann. Det er noe han har ventet lenge på, og ikke minst gledet seg til. Gleden ble derfor veldig stor når det endelig skjedde! Det var en veldig stolt gutt som viste alle at han hadde mistet sin første tann ;) 
Til å lage denne layouten har jeg brukt mønsterark fra Simple Stories. Dette mønsterarket er utrolig stilig, og blir kjempe kult med litt akryl mousse fra Marabu i fargen Gray. I tillegg har jeg brukt stencil fra Tim Holtz sammen med mousse i fragen white. Denne moussen er tykk og god til å bruke sammen med stenciler ♥ før jeg sa meg fornøyd med bakgrunnen slæsjet jeg litt rundt om med mist fra Dylusions i fargen White Linen. Dette er den eneste misten jeg vet om som faktisk blir hvit når den tørker :D Som pynt på layouten har jeg brukt chipboard fra Wycinanka som jeg har dabbet hvit, alfabet fra Papirdesign og Thickers. Dato stempelet er fra Project Life.Jeg har laget et bursdagskort med mønsterark fra Maja Design - Home for the Holidays - Family.
Det jeg liker med mønsterarkene til Maja design er at de er så anvennelige og kan brukes
til alle slags anledninger og de lar seg lett kombinerer med hverandre. Motivet jeg har brukt
er Magnolia - In the snow heart Tilda. Jeg har fargelagt med Promarkers go Flexmarkers.
Jeg har pyntet med dies fra Magnolia Doohickey - cozy big snowflake, leaf and swirl og so wrapped lovely. Blomster fra Wild orchid crafts. Små stempel tekster fra Staz - Go jul.

Eg har laga ein layout med eit bilde som viser ein av jentene sine store gleder, nemlig å leite etter krabber i fjæra på hytta:-) Eg har laga ein bakgrunn der eg har stempla med Tim Holtz Fairytale frenzy og embosset med kvit. Så brukte eg Lyra akvarellfarger til å splætte litt på bakgrunnen. 
Eg har og limt litt osteklut på bakgrunnen. Mønsterarka eg har brukt er fra Fabscraps og Kaisercraft. Pynten er fra klippeark blokka, Summer at the beach, fra Studiolight

Sigrid


Da temaet var glede ble det en en LO av et av barna:-) Bildet av tulla er noen år gammelt, og endelig fikk jeg scrappet det. Bakgrunnsarket er fra Papirdesign - Stille natt - vintage dompap. Neste lag er to ark fra Glitz design sin 6x6 paper pack Love you madly. Over disse har jeg brukt blondeserviett med wood veneer og et PL kort fra Kaisercraft (Sea breeze). På kortet svertet jeg kantene med svart archival ink. Nederst på LOen lagde jeg linjer med symaskin til å skrive teksten på, og i hjørnene pyntet jeg med chipboard vimpler fra American Crafts og diecut fra Dear Lizzy som også ble stemplet med stempel fra Heidi Swapp (xoxo).
 

4 kommentarer:

 1. Nice inspiration DT cards ladies!
  I like to enter and wish you all a good Valentines day!
  Greetings Maia

  SvarSlett
 2. Fun theme. Lovely inspiration from the DT. Hugz

  SvarSlett
 3. Nice theme and inspiration D.T. Send my entry and wisch you a nice Day.

  Gr.Mia

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping