mandag 7. mars 2016

MOODBOARD INSPIRERT LAYOUT AV GDT ELISABETH HELLAND

Vi i KREATIV SCRAPPING har gleden av å presentere:
vår kjære GDT Elisabeth Helland.
Hun har laget en herlig layout! 

Dette sier Elisabeth om seg selv: 
Du verden for en ære, at "lille meg" fra det blide sørland blir spurt om dette...ja da takker man ydmykt ja og hiver meg over oppgaven med stor glede. 
Hvem er så "lille meg" fra sørlandet? Jo, jeg er Elisabeth Helland, gift, har ei jente på 12 år og to gutter på 9 år. Disse tre herlighetene er hovedfokuset på hva jeg scrapper, når jeg scrapper og hvordan jeg scrapper. Jeg begynte i 2003 med denne hobbyen, og siden har det liksom vært sånn at denne type hobby ikke har blitt lagt på loftet sammen med flere andre hobbyer som har blitt prøvd ut. 

For det meste scrapper jeg 12x12 str, og har begynt i slutten av 2015 å lukte innom på Procject Life, og jeg liker det, men enda har jeg mye å lære der, ja også innenfor det å scrappe LO'er. Stilen min er vel hva man kan kalle "plain" - altså enkel, teksten er som regel ALLTID med hos meg, og jeg lar bildene fortelle historien sammen med den. Jeg er vel igrunn ikke særlig opptatt av hva som er "hot or not", scrapper med det jeg liker og slik jeg liker, og klapper meg på skuldra og sier "selvgjort er velgjort" når jeg i allefall har fått ei ny side i albumen til barna. Jeg har en egen blogg HER
********************************************************************

Dette sier Elisabeth om prosjektet sitt:
Moodboarden som jeg har tatt utgangspunkt i så slik ut....nydelige fargekombinasjoner spør du meg.


Den grå fargen hentet jeg fra asfalten på veien, det gule fra det gule, det hvite og det lys turkise/mintgrønne er fargene som har fått prege min LO her. L='en jeg har scrappet har str 12x12". 
Det var igrunn ganske tilfeldig at denne LO'en ble som den ble mtp antall bilder. Først skjønner du, så hadde jeg tenkt å bare printe ut ett enslig bilde av jentungen, men når jeg da så serien av bilder jeg skulle printe fra, og hvordan hennes to brødre var MEGA-linseluser, og hun i bakgrunnen ser totalt oppgitt ut og igrunn ganske sur! Ja, da måtte jeg printe en liten index-stripe med bildene av de også...

 Under thickersen her har jeg brukt photo stickers fra Simple stories - utrolig søte og flere ark som absolutt er veldig godt likt av meg her....linken til de finner du nede på produktlisten


Av teknikk liker jeg å bruke sandpapir på bildene mine, og Tim Holtz sin skrape til arkene. Det gir arkene en litt mer "rustikk look" samtidig som det ikke blir så "hardt" om man ikke gjør noe med kantene....synes jeg da.. Ordstripene her er fra Tim Holtz, også de finner du i produktbeskrivelsen lenger nede.


Jeg liker også å bruke stenciler på LO'ene mine og da gjerne variere litt og igjen, ingen stor overraskelse av at Tim Holtz er en av mine favoritter..... Jeg har på denne LO'en brukt stencil/masks i 3 "klaser" ...link til både tekststripe, gesso og stencil er lenger nede i produktbeskrivelsen. 


Noen av produktene jeg har brukt er;
Photo stickers fra simple Stories brukt på bilde nr 1 under thickers overskriften
Tim Holtz idea-ology  -remember the now- tekststripen fra heftet som heter chitchat
Tim Holtz idea-ology -you - love - the - fall som jeg har brukt på høyre side av det store bildet
Tim Holtz distress stain - black soot har jeg brukt 3 plasser for å få de sorte "splæshene"
Tim Holtz Paper Distresser har jeg brukt på alle arkene for å få den slitte/revne "looken"
Tim Holtz stencil  har jeg brukt som mal til de hvite områdene som jeg har brukt 
Gesso for å få hvitt der jeg bruker stencil/masks
Papirdesign mønsterark som jeg har brukt som bakgrunnsark

Nå gleder jeg meg til å se hva akkurat DU kommer til å lage ut fra denne utfordringen!!
♥ Ha en finfin dag videre! 


2 kommentarer:

  1. Så lekker lo :-) Me like :-) Flink du :-)

    SvarSlett
  2. Yellow and grey is a winning combination. Great LO. Hugz

    SvarSlett

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping