tirsdag 1. mars 2016

UTFORDRING #3 - MOODBOARD

Endelig er vi inn i den siste vinter måneden, og kanskje er det noen som lengter til våren.
Det går mot lysere tider, fuglesang, blomster som spirer, grønt gress og varmere i luften ♥
Oppgaven vår denne gangen er: 

MOODBOARD
Vi ønsker å se prosjekter som er inspirert av dette moodboardet. Kanskje er det fargene som inspirerer deg, eller et av de små bildene, kanskje er det bilen, eller den lille jenta, kanskje tenker du vår, eller påske, kult er kult eller blått er rått! 
Fortell oss gjerne hva du ble inspirert av :) 
Bidraget ditt kan kombineres med andre utfordringer, men det skal være nytt og vi skal kunne se at du har blitt inspirert av oppgaven vår :)
Flere regler, se HER

Vår fantastiske DT har laget litt herlig inspirasjon til dere:

LINDA:

Jeg har laget en LO med bilde av min minste, der han stolt viser frem at han også kan rulle på tunge. Som base har jeg brukt et ark med sterk gule chevronstriper på, fra Simple Stories. De turkise arkene kommer fra MME Market street, og Paperpad fra Studio Light. På bakgrunnsarket har jeg splættet litt store dråper med maling fra Ranger dabber Glacier White. Jeg har i tillegg sprutet litt med glimmermist på bakgrunnen. På det ene arket bak bildet har jeg brukt puncher i 1" og 1/2" for å lage noen runde hull. Deretter har jeg pyntet med blondeserviett og osteklut. Taben bak bildet er stanset ut med dies fra Marianne Design Tab med tekst. Teksten oppå er et klistremerke fra Papirdesign. Klistremerketeksten til høyre er også fra Papirdesign, og heter moroklumpen. Ellers har jeg brukt diy Stickers labels fra Simple Stories, og svarte dotter fra Doodlebug

KRISTINE
Jeg har tatt et dyp dykk ned i alle bildene mine og funnet frem et gammelt favoritt bilde av guttungen. Her var han rundt 6 mnd ♥ Til å lage denne layout ble jeg først og fremst inspirert av fargen gul som det var masse av på moodboardet. I tillegg ble jeg inspirert av blomstene.
Jeg har brukt et nydelig mønsterark fra Jillybean soup som bakgrunn for layouten min! Det arket er bare så utrolig lekker! Som vanlig har jeg funnet frem både mister og maling, her må det grises ;)
Jeg grunnet først mønsterarket med clear gesso. Deretter bruker jeg Distress paint i fargen Mustard seed som jeg vannet ut for at den skulle flyte litt mer ut over papiret som en type vannmaling. Etter på bruke jeg en sjablong fra Studio Calico sammen med akryl mousse i fargen hvit. Før jeg tilslutt splæsjet rundt med Distress paint i fargen Black soot, og misten White Linen fra Dylusions. Til å pynte layouten med har jeg brukt chipboard, osteklut, hvite dotter fra Doodlebug, prima dies og Thickers. Blomster fra WOC og stickers fra Simple Stories. Chipboarden har jeg dabbet hvit

ARNLAUG
Denne gangen blei det ei art journal side frå meg:-) Eller egentlig er det to sider men følte dei liksom kom sammen så derfor viser eg begge. Det er den til høgre som er laga med utgangspunkt i moodboardet. Eg har brukt den litle art journal boka fra Dylusions. Her har eg virkelig kosa meg med mange ulike produkter:-) Eg har brukt litt resteark fra ei papirblokk fra Prima på bakgrunnen. Fuglehuset er fra eine restearket. Ellers er mesteparten av bakgrunnen laga med å bruke gelli plata og Amsterdam akrylmaling. Etterpå "fant" eg jenta og huset i trykket og mala rundt konturene. Litt av gelli trykket har eg latt stå urørt men mesteparten er malt over. Eg har og brukt Gelatos rundt om kring på bakgrunnen. 
Eg har brukt stempel fra Prima by Finnabair, både til bakgrunnen og til å lage trykk som eg har klipt ut og limt på.Denne gangen har jeg dekorert en papirpose. 
Mønsterarkene jeg har brukt er fra Maja design - "coffee in the arbour- lemon meringue pie"
og 6x6 ark fra paper pad "Vintage spring basics". Magnolia stempel - Tilda with chicken and eggs
fargelagt med Promarkers og flexmarkers. Bak motivet har jeg brukt dies fra La la land crafts
Pyntet med blomster fra Wild orchid crafts - cottage roses, chrysanthemums og magnolias.
På toppen har jeg satt dies fra Cheery Lynn - French pastry doily og hinge clips fra Tim Holtz.
De små tekstene er fra Staz - God jul.

Kortet er laget etter fargeinspirasjon fra det nydelige moodboardet denne måneden, og motivet er fra Make It Crafty, fargelagt med Copic tusjer. Det er enkelt pyntet, og jeg har brukt Bazzill kartong i hvitt og turkis, mønsterpapir fra Kort & Godt - et av mine favorittark ♥ Ellers har jeg brukt chipboard Honeycomb, Klem er stanset ut med en die fra Kort & Godt i svart mosegummi og knappene har fått små sløyfer i den ultratynne hyssingen fra May arts.
 
SIGRID
 
Dette er en LO med et ganske nytt bilde av minsten og meg:-) Jeg har brukt bakgrunnsark fra Maja Design (a gift for you - sent with love) og studio calico. Så ble det litt klin og klæsj; stensil fra Crafters workshop og mousse fra Marabu som jeg blandet med gul Dylusion spray. Ved siden av bildet har jeg brukt en tag, et journaling kort fra Authentic (durable) og et 2 tall fra American Crafts (Dear Lizzy). Ellers har jeg pyntet med washi tape, chipboard sticker fra Simple Storieschipboard fra Wycinanka farget med spray og en liten tag som er stemplet med #gladideg fra Kort og godt.

Tusen takk for at du titter og velkommen tilbake :)
Vi håper du fikk inspirasjon til å være kreativ og at du vil være med på utfordringen vår:)


3 kommentarer:

  1. Hvor mange bidrag er det lov å delta med, i utfordringene?

    SvarSlett
  2. Herlig utfordring og masse flott inspirasjon :-) Dere er bare så flinke :-)

    SvarSlett
  3. Beautiful colours and inspiration. Hugz

    SvarSlett

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping