fredag 1. april 2016

UTFORDRING #4 MINST TRE FARGER

Plutselig var April her! Ny måned og nye muligheter! HERLIG :D 
I dag er vi klar med en ny utfordring til dere!

BRUK MINST 3 FARGER
Vi ønsker å se papirprosjekter hvor dere kombinerer minst 3 farger.
Det er lov å kombinere vår utfordring med andre utfordringer,
så lenge bidraget ditt er nytt og vi tydelig kan se at det passer vår utfordring.
For flere regler se HER.

Utfordringen varer til 26.04. kl 21.00
Og premien er et gavekort på 100 kr fra Kreativ Scrapping sin nettbutikk :) 

Her kommer litt herlig inspirasjon fra designteamet vårt ♥ 

LINDA:

Minstemann er veldig glad i bøker, og kan sitte lenge og "lese" for seg selv. Han fikk en klaffebok når han var ett, som han har vært veldig glad i. Jeg synes det er veldig koselig å spare på minnene av favorittleker og bøker, og pleier derfor innimellom ta bilder av noen av de. I dag vil jeg vise en LO der jeg har scrappet bilder av den godt brukte klaffeboka hans.
Jeg har brukt mønsterark fra Kaisercraft Basecoat Recycled og Amy Tangerine Plus One 12x12 Paper Pad. Jeg har brukt spray fra Marabou på bakgrunnen, sammen med stensil fra Heidi Swapp. Jeg har i tillegg brukt Dylusion White Linen spray på bakgrunnsarket. Jeg har brukt diecuts fra Heidi Swapp Favourite Things, samt wood veneer pynt. Tittelen er kuttet ut i hvit kartong ved hjelp av Silhouette Portrait maskin. Rundingene til å skrive tekst på er stemplet med Archival Ink Jet Black


ARNLAUG:

Eg har laga ein enkel layout fra ein tur til Aqualand på Tenerife i fjor. Det var fantastisk gøy og jentene storkosa seg:-) Så tittelen "Happiness" var eit enkelt valg:-) ¨
I bilde så er det tre fargar som slår mot meg, nemlig rød, gul og blå, så då valgte eg å holde meg til dei 3:-) Tittelen Happiness er chipboard farga med Wink of Stella. Rein magi på chipboard altså:-) Eg har brukt ein stor tag som matte bak bilde. Bakgrunnen er enkelt satt sammen av tre mønsterark i sterke klare fargar som står til bilde. Pynten likeså:-)

RITA


Jeg har laget et 6"x6" kort. Gult mønsterark fra Kort&Godt "retro gul". Du finner mønsterark fra Kort&Godt HER. "Fotballer" fra Papirdesign sin kolleksjon "forventning". Du finner diverse mønsterark fra papirdesign Her. Stjernene er stanset ut med dies fra Sizzix og Nellie Snellen.
Tall stanset ut med dies fra Nellie Snellen - Shape dies tall punctuation. Tekst fra Kort&Godt,
du finner Kort&Godt stemplene HER. Papirsugerør fra we r memory keepers.


Kjersti

Jeg har laget en tag med Sizzix Tag & Bookplates av Perfect Coloring Paper. For å farge tagen har jeg brukt Distress Paint i tre ulike farger - Seedless Preserve, Victorian Velvet og Black Soot. De små, svarte prikkene er laget med en stensil; Tim Holtz, Dot Fade, og jeg har brukt svart Distress Paint oppå. Hele tagen er så dekt med Liquitex Acrylic Medium & Varnish for å få en glanset overflate. Sommerfuglen og den snirklete teksten er fra Stempelglede, de andre tekstene fra Norsk tempelblad AS. De er stemplet på ispinner med Versamark Vannmerkepute og embosset i hvitt. Til slutt har jeg hatt på et lag med Liquitex Acrylic Medium&Varnish her også. Annen pynt er Frantage hvitt embossingpulver som er strødd over her og der, knapper, sugerør, blonde og twine.Denne gangen har jeg en fargerik layout å vise frem :) Til å lage layouten har jeg brukt papirer fra ulike Bella blw. På bakgrunnen har jeg brukt Marabu mixed media spray og Distress paint i fargen Mustard seed. I tillegg har jeg splæsjet litt med dylusion i fargen slate grey. Layouten har jeg pyntet enkelt med dotter, stickers fra simple stories, metall klype fra KS og et wood veneer kamera fra studio calico. Samt jeg har klippet ut noen piler fra mønsterark rester. 
 
SIGRID:

 Jeg koste meg med denne oppgaven og lagde et fargerikt kort:-) Basen og det gule hjertepapiret er mønsterark fra Glitz Design. De andre lagene er resteark og et PL kort fra Kaisercraft - Sea Breeze. Teksten er klistremerke fra Heidi Swapp, Kaisercraft og Tim Holtz. Til slutt pyntet jeg med en Wood veneer fugl fra Studio Calico og stempel fra Technique Tuesday med mini Distress ink i fargen Abanoned Coral.


 

♥♥♥

Vi gleder oss til å se hva dere lager!
Og vi ønsker dere en kreativ måned ♥

2 kommentarer:

 1. Super designteam inspiration ladies!
  I like to enter with a mini album.
  I used black, grey, purperl, zilver and white Colors.
  Have a Nice and crafty week you all!
  Greetings Maia

  SvarSlett
 2. Den vill jag delta i! Ska försöka hinna göra ett alster i veckan!

  Charlotta / La Vikinga

  SvarSlett

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping