fredag 7. oktober 2016

VAKKER EKSPLOSJONSBOKS - Laget av GDT Marie Ringstad Vassbotn

Hei.

I dag har KREATIV SCRAPPING gleden av å presentere
vår kjære GDT Marie Ringstad Vassbotn ♥
Hun har laget en vakker eksplosjonsboks som hun deler med oss her på bloggen i dag ♥ Dette sier Marie om bidraget sitt: 
Jeg har vært så heldig å bli spurt om å være gjestedesigner hos Kreativ Scrapping. Det synes jeg er veldig hyggelig.

Jeg har laget en eksplosjonsboks tiltenkt bryllup. Jeg har holdt den i duse toner, og har valgt å bruke de nydelige mønsterpapirene fra Maja Design - Vintage Romance. Mønsterpapirene jeg har brukt er Maja Design - Vintage Romance - Champagne og Maja Design - Vintage Romance - When I saw you. Basen for boksen er brettet med Bazzil Vanilla (som jeg syns passer ypperlig til Maja Design's papirer), og bak mønsterpapiret har jeg en ramme av sølv folie.  Kanten rundt lokket er kledd med blondebånd.Jeg har pyntet utsiden med blomster, chipboard-hjerter fra wycinanka, halvperler, blonder og oppklippet blondeblomster fra Prima som jeg har stukket under blomstene. På toppen har jeg limt på et par champagneglass med sløyfe.


Inni boksen finner du en liten kake i chipboard (også fra Wycinanka) som jeg har limt sammen, derette kledd med mønsterpapir og pyntet med blomster og halvperler. Jeg har også limt på noen utstansede sommerfugler.På innsiden har jeg også limt på hjerte-chipboard fra Wycinanka, og her har jeg i tillegg klippet opp et hjertebånd, og limt på noen av disse for å få litt dybde.


Jeg har brukt en hjertedies fra Nellie Snellen - MFD-022-Heart for å stanse ut rammene på innsiden. Her har jeg også brukt en chipboard tekst fra Wycinanka - "Kjærlighet".  Disse hjerterammene er limt med 3D puter. Det gir liv i boksen, og mønsterpapiret speiler seg i folien på en annen måte enn når det er limt flatt på.
Tusen takk for at du tittet innom, og takk for at jeg fikk lov å være Gjestedesigner her i bloggen.10 kommentarer:

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping