mandag 1. mai 2017

UTFORDRING #5 - VÅR

Mai er en nydelig måned med vår i luften, blomster som spirer og feiring av 17.mai.
Tiden for årets første bad, nyte is ute i solen, og fine turer.
Våren har masse herlig å by på ♥
Utfordringen denne gangen er derfor:

VÅR
La deg bli inspirert av våren.
Det er lov å kombinere våre utfordringer med andre, men bidraget ditt må være nytt.
Utfordringen varer til 26.05

Her får dere herlig inspirasjon av designteamet vårt: 

LINDA:

Jeg har laget en layout med bilder fra en tur med minstemann i fjor vår. Denne gangen hadde jeg lyst å prøve meg på en litt leken layout satt sammen av mange småbiter med mønsterark, tape og annen pynt. Jeg har brukt dies fra Marianne Design til å lage småbiter med rivekant. Jeg har også brukt utklipp av mønsterark, klistremerker og Washitape. Tittelen er stanset ut i mosegummi, og limt med Aleenes Tacky Glue. Jeg har også stemplet litt rundt på layouten, med Archival ink i fargene Jet Black og Watering CanJeg har laget et bursdagskort med mønsterakr fra Maja Design - Paper pad 6x6. Motivet er fra Magnolia fargelagt med promarkers. Små tekster fra papirdesign. Sløyfer fra Marianne design dies stanset ut på mønsterark fra Maja design. Blomster fra Wild Orchid crafts.
Eller har jeg brukt doily, bølgepapp, tyll og perlebånd. 

Kjersti

Her har jeg brukt vellum som bakgrunnsark, farget med Copic Sketch Markers i grønt og gult og Activator. Teksten er fra Kort & Godt, et stempel jeg bruker mye ♥ Ellers har jeg pyntet med Enamel Dots, bånd og små sommerfugler.

Sigrid
Jeg har laget et kort i friske vårfarger til min beste venninne:-) Her er det flere ark fra Glitz, både på forsiden og baksiden. Tekstmotivet er hentet fra Pinterest, sirklene er laget med punch og blant annet ark fra Studio Light. "Trearket" under sirklene er fra Papirdesign. Jeg har også brukt dette stempelet fra Heidi Swapp og pyntet med wood veneer fra Studio Calico. Inni kortet har jeg brukt samme stempelplate og washi tape, mens baksiden fikk stickers fra Kaisercraft og Authentique.

Jeg har laget et vårlig kort med papirer fra Maja Design. Stempelet er fra Papirdesign og bannerne er stanset ut med dies fra Cheery Lynn. Enkelt pyntet med blomster, charms og halv perler fra Staz

♥♥♥

Vi gleder oss til å se hva dere lager.
Minner også om vårt DT-call :)
Håper du har lyst å søke ♥
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping