onsdag 21. juni 2017

Ny designer - Gunn Anita

I dag presentere vi vår andre nye designer - Gunn Anita.

Dette sier Gunn Anita om seg selv: 
"Jeg heter Gunn Anita Isaksen. Jeg er 45 år og kommer fra Skien i Telemark. Jeg er gift og har to barn, ei jente på 17 og en gutt på 22 år. Jeg har helt siden jeg var liten holdt på med forskjellige hobbyer. Det har vært mest strikking, men også blomsteroppsatser, søm ol.  Begynte med scrapping rundt 2013. Det begynte med at jeg var på ett kortlagingskurs i Larvik og jeg synes det var veldig moro. Da jeg og ei venninne dro på scrappetreff  i Stavern, har jeg siden vært hektet:) Det er noe helt spesielt å være en helg sammen med mange andre som har samme interessen. Gleder meg like mye til hvert treff.
Jeg lager mest kort, men prøver å lære meg å lage LO og Project life. Det er det som er så flott med denne hobbyen, det er hele tiden nye ting å lære.
Jeg er veldig glad i den romantiske sarte stilen med blonder, doilies og masse blomster. Men lager faktisk en del herre/gutte kort.
Jeg har en blogg som jeg prøver å få til, den finner du her https://hobbyfrik.blogspot.no/ og legger det meste jeg lager ut på Instagram kontoen min som er her https://www.instagram.com/hobbyfrik/?hl=nb "


Her kan dere få en smakebit på varierte og nydelige prosjekter som Gunn Anita har laget ♥ 




Vi gleder oss til å vise frem Gunn Anita sine kreasjoner her på Kreativ Scrapping bloggen,
og er kjempe glad for at hun ville være en del av designteamet vårt! ♥ 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping