fredag 1. september 2017

Utfordring #9 Fargepalett

Selv om det går mot høst, prøver vi å holde på sommeren litt til gjennom vår utfordringen i september. Utfordringen er en herlig fargepalett i nydelige farger ♥
Vi ønsker at dere bruker minst 2 av fargene på deres bidrag, og andre nyanser av fargene enn vist på paletten er lov :) Dere kan kombinere vår utfordringen med andre, men bidraget skal være nytt.
Utfordringen varer til 26.09.2017, kl 21.00 

En heldig vinner får et gavekort på 100 kr fra Kreativ Scrapping.
***
Her er litt inspirasjon fra vårt flotte Designteam:

Linda: 


Jeg har brukt et linjert/rutet ark som bakgrunn, og begynt med litt vannfarge bakerst. Blomstene er fuzzykuttet av et stormønstret ark. For å kutte ut blomstene har jeg brukt saks og skalpell fra Prima. Mønsterark, vellum og utklippede bllomster er festet med 3D-puter for å få de opp fra bakgrunnsarket. Jeg har variert mellom å bruke 1 mm limputer og 2 mm limputer.
Til sist har jeg pyntet med litt klistremerker og en tittel i ferdig utstanset kartong.

Kristine:

Jeg har laget en layout i rosa og turkis som mine to farger fra paletten♥ Papirene jeg har brukt er fra Crate Paper - Chasing Dreams og American craft - little by little. Som pynt har jeg brukt blomster, dotter - Pink & Mint fra Marianne Design, Klistremerke - Small Talk fra Tim Holtz,  Papirpynt fra Crate Paper - Chasing Dreams og Kakeserviett. Tittelen og hjerte er stanset ut med dies fra Magnolia og Heidi Swapp i bølgepapp fra Joy.

Gunn Anita


Jeg har laget en notatbok med papirer fra Maja Design, Summer Crush og woodgrain papir fra Simple stories. Jeg har brukt to farger fra fargepaletten. Jeg har brukt hvit bølgepapp. Til pynt har jeg brukt doily, blomster, pyntebær og blonde. Sommerfuglen har jeg har laget selv med leire og silikonform. Denne har jeg gått over med Liquitex gesso og Frantage embossing. Ordtaket foran er fra Tim Holtz, small talk klistremerke hefte. Inni har jeg brukt Maja Design, Summer crush flotte papirer, doily og ett lite dikt.

Sigrid:


Jeg lagde en gavepose til denne utfordringen. Gaven, som var et rosa såpestykke, matchet de nydelige arkene fra Maja Design: Coffee in the Arbour. De ulike panelene er distresset i kantene med Distress Ink. Forsiden er pyntet med båndblondeserviett og stempel fra Papirdesign. På baksiden brukte jeg en chalk diecut fra StudioLight og bokstavklistremerker fra Papirdesign.
Jeg har laget et bursdagskort. Mønsterark fra Maja design. Bare eeeeelsker disse arkene.
Pyntet med blomster fra wild orchid crafts og snurreroser og snurrespiral fra Kort&Godt. 
Ramme fra Wycinanka og tekst fra Papirdesign. Nøkkel fra Wild orchid crafts. Tag fra manila.
Og noen knapper og litt blonder. Har alltid søm på mine kort, synes det er så fint. 
Så har keg malt med akryl maling litt her og der. ***
Vi gleder oss til å se hva dere lager ♥ 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping