fredag 28. september 2018

Kort til navnefest


Da jeg så disse fantastiske mønsterpapirene fra Reprint på en Instragram-konto i vinter, spurte jeg Camilla i Kreativ Scrapping om hun ikke kunne ta de inn i butikken sin, fordi jeg hadde falt helt pladask for dem. Og det kunne de!


Dette er et kort jeg har laget til min datters navnefest. Jeg er ikke opptatt av at alle babykort skal være enten rosa eller blå, og derfor synes jeg disse papirene passer perfekt. Det blir jo rene fargefesten!


Både på utsiden og inni kortet har jeg valgt å bruke en stempeltekst fra Kort og godt. Dette er et stempel jeg har brukt mye på babykortene jeg har laget de siste årene.


Kortet er stanset ut av en dies fra Magnolia, men jeg ser Kreativ Scrapping har en dies som ligner fra Kort og godt. Sjekk den ut HER :)


Kortet er pyntet med osteklut, halvperler og papirblomster fra blant annet Papirdesign og Kort og godt. Kantene har jeg svertet med litt distress ink i fargen pumic stone. Dette er vel den fargen jeg har brukt aller mest av distress ink-fargene jeg har.


Hjørnene på innsiden av kortet fikk et lite dryss av embossingpulver i hvitt og gull. Jeg elsker embossing og bruker det veldig ofte på kortene mine. Samlingen min begynner å bli ganske stor, men denne fargekombinasjonen er uten tvil min klare favoritt :)


På innsiden ble det også plass til en personlig hilsen som jeg skrev for hånd. Det synes jeg er viktig å få med i alle kortene jeg gir bort. Det blir liksom enda mer personlig :D


Produktliste:
Mønsterark: Reprint - Spring blossom - Up in the air, Reprint - Spring blossom - Roses for you
Stempel: Kort og godt - Lite menneske
Papirblomster: Papirdesign - Roser 1,8 cm - Lys og mørk blå, Papirdesign - Søte blomster - Hvit og krem, Papirdesign - Kirsebærblomst - Gammelrosa, Kort og godt - Blomst snurret L - Hvit
Embossing: Stampendous - Fran-tage embossing enamel - Shabby white
Klistremerkebokstaver: Papirdesign - Alfabet - Hvit
Halvperler: Papirdesign - Rosa
Annet: Versa Mark - Watermark stamp pad, osteklut
Verktøy: Fiskars - Skjærebrett, Ranger inkssentials - Heat it Craft Tool- Heat gun

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping