lørdag 13. juni 2020

10 favoritter

De som har fulgt meg en stund har kanskje lagt merke til at jeg har noen pyntefavoritter jeg bruker på kortene mine. I dag skal jeg ta dere gjennom noen av dem - og som redder ethvert prosjekt. Små søte blomster 

Hver gang jeg bruker blomster, må jeg ha noen hvite små til å myke opp uttrykket. Disse blomstene fra Papirdesign har perfekt form og størrelse - og de finnes i mange ulike farger. Jeg har spesielt lagt min elsk på de hvite, lys lilla og blå.

Dotter

I mange år har dottene til Papirdesign vært min absolutte favorittpynt og setter prikken over i-en på ethvert prosjekt. I det siste har jeg også utforsket andre merker fordi det finnes sååå mange fine farger å velge mellom. Det finnes også dotter med former, som stjerner og hjerter, og gjør seg spesielt godt på enkle prosjekter. 


Buttons

Guttekort er noe jeg synes er spesielt vanskelig å både lage og pynte, men med buttons i alle farger og varianter er det jo nesten en lek. Her er et lite utvalg av prosjekter jeg har brukt buttons på. 


Bomullstråd fra Kort og godt

Jeg har denne i alle fargene, men det er nok hvitt som har blitt min favoritt. Jeg lager en liten sløyfe av tråden og limer det under en blomst eller en button.  
Kakeservietter

Jeg har disse i alle farger og størrelser, men det er spesielt de hvite, store fra Papirdesign som har blitt med meg videre. Er du glad i sterke farger anbefaler jeg å sjekke ut Doodlebug sine. 
Papirsugerør

En enkel og kreativ måte å pynte opp både gutte- og jentekort på. Jeg bruker dem spesielt til konfirmasjonskort til gutt. 

Osteklut

Denne enkle pynten kan jeg ikke få nok av. Alle burde ha osteklut i samlinga si!


Chipboards

Finnes i et hav av varianter, fasonger og størrelser. Jeg bruker gjerne embossingpulver på dem, dersom jeg vil de skal passe bedre på kortet.

Klistremerkebokstaver

Når jeg skal lage kort til bestemte personer, pleier jeg som regel å ha med navn. Disse klistremerkebokstavene fra Papirdesign er helt perfekte til dette. Passe store, og finnes i mange ulike farger. Jeg er spesielt glade i å bruke klistremerker med sterke farger. :)

Embossingpulver

Stampendous sin chunky embossingpulver har vært en absolutt favoritt i mange år, enten den som inneholder bare hvitt, eller den med litt gull i. Den finnes i mange farger, og skal du lage bryllupskort, er kanskje den med sølv eller gull å foretrekke. Jeg bare dytter stempelputen ned på prosjektet mitt og har på litt grovt embossingpulver der jeg ønsker å fiffe opp pynten litt. Etterpå bruker jeg varmepistolen til pulveret er smeltet. 
Hva synes du om innlegget?
Kunne du tenke deg flere av denne typen?

Hilsen Ida Kristin :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping