søndag 21. februar 2021

Art journal - A Garden of Wishes

 Hei, her deler jeg en art journal side som jeg har laget på kurset Wanderlust. Dette er et nettkurs som går hele året, med ny oppgave hver uke. 

Denne oppgaven het «A Garden of Wishes», og slik ble min «ønskehage»:Denne oppgaven er en del av et tema som heter refleksjon. Første steg på denne siden var å skrive ulike ting som man er takknemlig for. Dette ligger delvis skjult under alle "blomstene" som representer ønsker for det nye året.

Jeg har lenge vært interessert i art journaling og ulike teknikker, men ikke riktig klart å "sette det sammen". Det fins mange muligheter for ulike kurs på nett, og særlig nå som vi må vente med scrappetreff og "fysiske kurs" så ble dette en super løsning for meg. Det er også veldig "befriende" med fokus på teknikker og prosess, og ikke bare på sluttresultatet.

Hvis du ønsker mer inspirasjon, å lære mer, eller bare å få et lite push for å komme i gang så vil jeg absolutt anbefale å finne et kurs innen "din scrappegren". Jeg får brukt mange produkter som har ligget ubrukt en stund, og jeg koser meg veldig i min art journal:-)

Kreativ hilsen fra Sigrid😊

Produkter:

Papir:
Biter av mønsterark, boksider og magasiner

Mixed media:

Maling/farge:
Amsterdam akryl maling (jeg har brukt mange ulike farger)

Verktøy:Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping