tirsdag 13. april 2021

Takk for at du ser meg

God tirsdag :) Tenk at vi er i april allerede! Det er nesten så jeg ikke forstår hvor tiden blir av. Her i Bodø har vi vært i lockdown noen uker nå, og denne uken åpnet samfunnet endelig opp igjen.


Det er mange som er berørte av pandemien, men jeg som har barn i barnehagealder merker spesielt godt hvordan denne nye hverdagen vår preger arbeidsdagene til de ansatte i barnehagen. Derfor har jeg denne gangen laget et kort til barnehageansatte som virkelig trenger en liten oppmuntring i en ny og krevende hverdag. 

Stempelet er fra Papirdesign, mens arkene er fra Maggi Design. Jeg synes tonene i mønsterarket passer så godt til gull, så jeg valgte å bruke gold foil for litt ekstra glam. Har du ikke prøvd ark i gull eller sølv enda, bør du absolutt prøve det. Jeg liker det spesielt godt til bryllupskort :)

Papirblomstrene er fra Wild Orchid Crafts, Prima og Kort og godt. Under hovedmotivet har jeg nok en gang valgt osteklut som et element. Jeg elsker osteklut og bruker det omtrent på samtlige av kortene mine. Halvperlene i gull er fra Kort og godt.

Dette kortet har jeg laget på bestilling, men jeg tenker det blir noen flere av disse i løpet av de nærmeste dagene. Håper du har det bra og at du ikke preges altfor mye i disse tider. Det er mange som har det tøft, så ta gjerne en telefon til et familiemedlem eller en venn du setter pris på. Klem fra Ida Kristin Produkter:

Ark:

Maggi Design - Flora & Fauna

Bazzill - Smoothies - Kraft 

Bazzill - Foil cardstock - Gold


Stempel 

Papirdesign - Lærerikt år


Dies: 

Papirdesign - Hipp hurra oval


Pynt:

Osteklut

Wild Orchid Crafts - Magnolia - Hvit

Wild Orchid Crafts - Cosmo Daisy Flowers - Red/white

Kort og godt - Blomst snurret - Hvit

Kort og godt - Halvperler - gull


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping