fredag 30. juli 2021

Hobbyaktivitet og gjeste designer

 Hei! Sommer i Norge, men her i Haugesund  (som i resten av Norge) har  vi hatt mye regn  i år. 

Så i dag har vi lyst å vise dere en av mange artikler vi har i butikken som kan brukes med de små når vi må holde oss inne i ferien.

Til det har vi en gjeste design å introdusere for dere, som har laget et par bokser som inspirasjon.  Dette sier hun om seg selv. 

💙

Hei, jeg heter Mathilde og er 8 og halvt år. Bor i Haugesund med mamma, pappa og mine tre søstre. Og skal begynne i tredje klasse. 

Jeg elsker å lage ting og jeg blir fortalt at jeg har alltid gjort det siden jeg var liten. Enten det er pynt/leker  eller små gaver til vennene mine. 
Det beste jeg vet er hester og siden jeg ikke har egen hest lager mine egne kjepphester, også lager jeg mye utstyr til dem og til små leke hester. 
Jeg er heldig og har plass i rommet mitt til alle hobby tingene mine. Pappa sier at snart må han bygge ut fordi mellom meg og mamma har vi så mye. Mammaen min har egen hobbyrom og hun deler plass til meg der inne også. Hun heter Graciela og er designer for Kreativ Scrapping. 
Så da Camilla i butikken spurte for å ta bilde av mine ting ble jeg veldig glad og da sa mamma at jeg kunne være gjeste designer. Det syns jeg var veldig kult og nå skal jeg vise dere hva jeg kjøpte og lagde med det jeg handla i butikken sist. 
Gleder meg til å vise dere det jeg lagde.  
Mathilde 
💙


Hei, her  i Haugesund har det regnet mye selv om det er sommer så jeg har vært og handle litt hobby ting hos Kreativ Scrapping. 
Jeg kjøpte en liten boks formet som en krone og det var faktisk tre stykker i pakke. Så jeg har pyntet den minste og den mellomste. Først begynte jeg med å male de hvite med akryl maling siden de var brune. 
Når de var tørre har jeg blandet glitter med sticky base, det er nesten som et gjennomsiktig lim som blir harde etter mange timer. Det jeg likte best er at den ikke satt seg fast i fingrene mine sånn som vanlig lim gjør.På den mellomste boks har jeg brukt flere farger glitter , som jeg blandet en om gangen. Prøvde med mange på en gang men det ble ikke så fint. 


Til den minste boks har jeg brukt mørke og lys turkis glitter. 

 
Da jeg var i butikken kjøpte også noen fine blomster som matchet turkis glitteret. 
Teksten er en klistremerke mamma hadde på hobbyrommet. Ble super fornøyd med boksene og gleder meg til de blir skikkelig tørre for å ha små ting inn i dem. 

Håper du likte det jeg lagde. 

Klem Mathilde 💙Materiell brukt: 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping