lørdag 13. november 2021

Ny DT!

God Lørdag!Mitt navn er Monica Lerdahl, 32 år og bosatt i Andebu med min mann og vår felles sønn på 2 år.  
Jeg har i hele mitt liv vært full av kreativitet og drivet med papirhobby. Det var ikke før høsten 2020 da sønnen min begynte i bhg at jeg trengte noe å fylle dagene mine med og hobbyen ble til en livsstil! Siden jeg er hjemmeværende pga bipolar lidelse viste den kreative delen av hjernen min veien til hvor jeg er i dag ❤

Lager mest kort og esker i forskjellige bretteteknikker. 
Vil nok beskrive stilen min som "more is more" ettersom jeg jeg elsker det små detaljene og når jeg først starter med litt bling så er det vanskelig å slutte. "Bare mååå ha EN til...og en til..." 
Som mitt første innlegg som DT og i anledning farsdag i morgen vil jeg gjerne dele dette med dere.Har dekorert en pringelsboks med matchende tagkort.
Tanken var at boksen skulle se ut som et ølglass med masse skum og papiret fra papirdesign var jo helt perfekt til oppgaven!
Hanken flettet jeg av hamp for å gjøre den tykkere og sterkere siden den skal tåle å løftes med en flaske inni. For å få til skummet måtte jeg bruke det jeg hadde og syns at osteklut løste oppgaven på en artig måte.


På glasset tilførte et lag med glossy accents for å gi det en mer realistisk effekt (kom kanskje ikke så bra frem på bilde).


Håper dere likte det og gratulerer til alle fedre der ute i morgen. ❤

Mvh  Monica


Produktliste:

Papir:

Stempel:

Dies:

Pynt:
2 kommentarer:

  1. Congrats on joining the team. Love this. That paper is perfect a beer bubbles. Love the gauze foam. Cool ideas. Hugz

    SvarSlett

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping