fredag 5. november 2021

ROTESKUFF = GULLGRUVE

Hei, Graciela her. Jeg har i mange år sortert reste papiret mitt i plastisk konvolutter, etter farge. Men allikevel har jeg klart å fylle opp en roteskuff der jeg samler restepapir i alle farger og størrelser.

 Men ikke lenge!... i dag bestemte jeg meg for å rydda i den. Og det var ikke lite i den nei! Så mye fint jeg fant, kan nesten ikke vente med å lage noe med alle de flotte rester og bakgrunner jeg fant der inne. 


Begynte med å sortere etter farge, hvit, svart - grå og brune, blå nyanser, grønne nyanser og rosa - rødt, gul, orange - lilla. Mønster ark har jeg samlet i et. 


Da jeg var ferdig, sorterte de smale stripper og bakgrunner i to forskjellige bokser. De smale stripper er super til å stemple tekster, som dere ser på bilde til høyre under, har jeg en boks med ferdig stemplet tekster, en boks med små dies, en med stemplet motiver og en med diverse store diecuts. Ja jeg vet mange bokser :) Gullgruve sa jeg.... og ja jeg fikk til å kutte mange baser til kort, i forskjellige størrelser og farger, slimline, mini slimline, 10x10, 15x15 og 10x15 som er mitt favoritt format når jeg lager kort. 


Her ser dere mine plastik konvoluter med de forskjellige reste kartong, også en til akvarell papir, og en til diverse glitter og glans kartong. De største kartong rester er i en vanlig A4 boks, og inn i skuffen har jeg sortert alle de ferdige baser, samt kort og tags. 


Hylle på den siste bilde er ved siden av skuffen, og disse rett ved pulten, så de er lett tilgjengelig. Nå gleder meg til å lage kort med 

Sånn glede å ha alt dette sortert, glede som bare dere andre skrappe venner kjenner til! Legger til noen bilder av favoritt oppbevaringene mine under. Legger også ved link, men spør gjerne hvis det er noe du lurer på. Kanskje du også har en rote skuff og du ble inspirert til å rydde i den? :) 

Kreativ hilsen fra Graciela 


 

Kort og konvolutter: 2 kommentarer:

  1. Så flott organisering av restepapiret 😊 Trenger nok litt rydding her også snart 😊

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk, nå er målet å bruke de opp :) del gjerne bilder med oss i FB gruppa, alltid kjekt å se :)

      Slett

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping