fredag 21. januar 2022

Stor bursdagsklem

Hei på dere, i dag er det bursdagsfest hos dinosaurene!


Som inspirasjon til månedens utfordring - bruk mer enn to dies, så har jeg laget et tablåkort hvor jeg har stanset ut både tittel og alle elementene i tablået. 

Jeg elsker Lawn Fawn produktene, for de har en stil som gjør det lett å kombinere de ulike stempel- og diessettene, og likevel få et kort hvor alle elementene ser ut som de hører sammen. Det er gøy å lage tablåer hvor man føler man ser et øyeblikksbilde av en hendelse som er i ferd med å utfolde seg, med mange spennende detaljer og elementer som gjør tablået interessant og innholdsrikt. Jeg elsker å ta elementer fra ulike sett og skape noe helt nytt. på den måten får hvert enkelt sett mye mer bruk, og jeg føler jeg får mer igjen for pengene.

I dag har jeg laget et kort hvor jeg har kombinert 3 stempel- og diessett for å lage et tablå – dinosaurer i bursdagsselskap. Jeg har tatt utgangspunkt i Critters from the Past, hvor jeg henter de fleste og viktigste elementene, som dinosaurene. Og så har jeg brukt elementer fra Critters in the Jungle og Beam Me Up til å bygge ut tablået.

Jeg har stemplet motivene på Neenah 80lb, min favorittkartong når jeg skal fargelegge med Copic. Så har jeg fargelagt med Copic. Fargeleggingen er enkel, med maks 3 nyanser av en farge og enkelte element har jeg bare brukt 1 eller 2 nyanser. For å skape ulike skinntekstur og -mønster på dinosaurene har jeg brukt prikker og streker.

Har dere lyst til å se hvordan jeg fargelegger, så kan dere kikke på mine Lawn Fawn kort på YouTubekanalen min – Scrappadis 

Bakgrunnen er laget med ink blending med Distress Oxide og dråper med vanlig Distress, se fargene i produktlisten. Grunnen til at jeg velger vanlig distress og i en litt mørkere farge på dråpene er fordi det gir litt mer kontrast og kommer bedre frem på bakgrunnen. Jeg foretrekker å bruke Bristol Smooth kartong til ink blending bakgrunner, da blekket lar seg lettere påføre og blande enn på mange andre kartonger, siden kartongen har en glatt overflate. 

Selve kortbasen har jeg laget i 6x6 inch av Bazzill Card Shoppe. Den er litt tykkere og stivere enn mange av de andre seriene, og holder derfor formen bedre og har ikke så lett for å klappe sammen når man stiller ut kortet. 

Bakgrunnspanelet er limt på kortbasen med 3D foam tape/limputer, det samme har noen av elementene i tablået. Dette er for å skape dybde til kortet. 

Tittelen Klem er stanset ut i rød kartong og skyggelagt med Distress ink og tekst jeg har skrevet på dataen og printet ut, siden jeg ikke har stempel som passet. 

Til slutt laget jeg highlights med en hvit Gelly roll penn. 

Hilsen DT-Beate

 

Produkter: 

Papir:  

Neenah - Solar White - 80lb

Bazzill - Card Shoppe - Smooth Double Thick -White  

Strathmore - Bristol Smooth - Alternativ: Fabriano - Bristol

Lawn Fawn - Chili Pepper - Alternativ: Bazzill - Smoothie - Raspberry Splash


Dies: 

Lawn Fawn - Critters from the Past

Lawn Fawn - Critters in the Jungle

Lawn Fawn - Beam Me Up -  Dessverre utsolgt

Kort & Godt - Klem


Stempel: 

Lawn Fawn - Critters from the Past

Lawn Fawn - Critters in the Jungle

Lawn Fawn - Beam Me Up 


Blekk/maling: 

Copic - E31, E37 og E29 - E70, E74 og E77 - R32, R35 og R39 - YR12, YR15 og YR16- BG72, BG75 og BG78 - YG91, YG93 og YG97 - YG21 og YG25 - G00, G02 og G17 -V01 og V15

Distress oxide - tumbled glass, mowed lawn, shaded lilac og antique linen 

Distress ink - shaded lilac blandet med litt blueprint sketch, broken china, mowed lawnfrayed burlap, barn door og aged mahogany.


Lim/tape: 

Nuvo - Deluxe Adhesive

Simon Says Stamp - Big Momma foam tape roll - Alternativ: Walther Strong - 3D foam tape

Hobby & Fun - limputer 


Verktøy: 

Lawn Fawn - Grassy Hillside Stencils

Sizzix - Big Shot

Martha Stewart - Score Board - Alternativ: We R Memory Keepers - Score Board


Annet:

Sakura - Gelly Roll - Hvit 


.


2 kommentarer:

  1. Hei, jeg er NIRA SHALOM, jeg er her ute for å spre disse gode nyhetene til hele verden om hvordan jeg fikk tilbake min eks-kjærlighet. Jeg holdt på å bli gal da kjærligheten min forlot meg for en annen jente forrige måned, men da jeg møter en venn som introduserer meg for Baba Wale da Wiseman, den store budbringeren, fortalte jeg problemet mitt til Baba Wale om hvordan min eks-kjærlighet forlot meg og også hvordan jeg trengte å få jobb i et veldig stort selskap. Han sa bare til meg at jeg har kommet til det rette stedet hvor jeg vil få mitt hjertes ønske uten noen bivirkninger. Han fortalte meg hva jeg trenger å gjøre, etter at det var gjort, i løpet av de neste 2 dagene ringte min kjærlighet meg på telefonen og sa unnskyld for at jeg levde før nå, og også i neste uke etter at kjærligheten min ringte meg for å trygle for tilgivelse ble jeg innkalt til intervju i ønsket selskap der jeg trengte å jobbe som veileder. Jeg er så glad og overveldet at jeg må fortelle hele verden hvordan Baba Wale hjelper meg å oppfylle mitt hjertes ønske. Baba Wale er en spesialist på alle slags trollformler og god magi. Hvis du trenger noen form for hjelpekontakter, Baba Wale, på følgende e-postadresse: babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp: +12544131991 Takk meg senere

    SvarSlett
  2. Har du noen gang vært utsatt for svindel? Mistet lommeboken eller pengene til falske hackere på nettet? Jeg ber deg om å kontakte denne pålitelige hackeren og gjenopprettingseksperten GENUINE HACKER. Jeg var et offer for falske mennesker som poserte som binære opsjoner og bitcoin-investorer, jeg mistet en sum på $10 000 og 2BTC fra bitcoin-lommeboken min til disse forfalskningene. Det tok en stund før jeg skjønte at de var svindel og dette gjorde virkelig vondt. Så hørte en venn av meg om det og anbefalte meg til GENUINE HACKER som hjalp meg å gjenopprette alt jeg mistet. For mer informasjon send en e-post til GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM eller via WhatsApp +1 (260) 218-3592.

    SvarSlett

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping