fredag 17. juni 2022

Dies oppbevaring - 5 tips

 Hei, Graciela her. I dag vil jeg dele med dere mine ærlige tips om oppbevaring av dies. 

Organisering er noe jeg bruker mye tid på på hobbyrommet mitt. Noen ganger blir samme ting organisert på forskjellige måter, i håp om å finne en måte som passer best for meg. 
Det siste er noe som jeg syns er veldig viktig "som passer best for meg", det som funker for noen funker ikke nødvendigvis for andre, og det er helt ok! men det er kjekt å kunne tipse hverandre om hvordan vi har organisert diverse utstyr, og vi finner nok den beste for hver av oss etterhvert. 

I dag vil jeg fortelle dere min (siste) måte å oppbevare diesene mine, jeg har brukt denne måte en god stund nå, og funker bra, både er det lett å finne fram det jeg trenger, og lett å sette på plass igjen etter brukt. Håper du finner noen tips i dag som kan hjelpe deg å finne den oppbevaring som passer best for deg. 

1 - ALFABET DIES - VELDIG SMÅ DIES


jeg er veldig glad i alfabet dies, og har mange....sikkert flere enn jeg trenger, men det som jeg har sett som en utfordring er å finne en oppbevaring som gjør det lett for meg. Spesielt for alfabetene som har en og en bokstav. Veldig kjedelig hvis vi mister en bokstav. Jeg har brukt ARTBIN magnetic Storage. Det går også an å kjøpe refill plater uten boksen. 

Fordeler: enkelt å finne bokstavene fram og sette på plass igjen. Hvis en er uheldig og den ene bokstav detter av magneten, blir igjen i boksen. Lett å oppbevare og finne de minste dies.
Ulemper: blir fort veldig tungt hvis du har for mange plater om gangen. Det jeg har gjort er at jeg setter alle magnet platene i en plastisk boks på pulten, så jeg kan lett bla i dem. Oppbevarer dem i boksene når jeg skal på treff, og ellers når de ikke er i bruk. 2 - GEOMETRISKE FORMER DIES


Jeg har brukt denne permen fordi lommene er så passe store at det er enkelt å alle dies former på en plass, permen kommer med 5 sider, men du kan kjøpe flere utenom permen. 
Fordeler: lett å finne formene, og kjekt å ha en plass for å oppbevare alle formene i forskjellige størrelser. Selv om det er bare magneten på den ene siden, bruker jeg å oppbevare på begge sider av lommen. 
Ulemper: magneten er ganske tynne, så noen ganger detter diesene av, det har ikke vært et problem for meg siden det er lommer så ingenting kan gå tapt. 
(vil tro at magnet arkene er så tynne for at det skal bli enklere å bla i dem...) 
3- STORE DIES 


Til store dies har jeg denne permer også fra Nellie snellen, hvert lomme er 15x15 cm og det passer bra å ha dies opp til den str. Jeg bruker ikke alltid magnet i lommene men det går an. 

Fordeler: god plass til store dies som flasketags ord, og annet. 
Ulemper: Kunne gjerne ha flere sider. 


4 - MELLOMSTE DIES 


Jeg har flere av den storrelse av permer, de er supre til alle mellomste dies, og jeg har delt etter tema i de forskjellige permer. 
Fordeler: 40 lommer i A6 str per perm. Du kan også oppbevare embossing folder I den. 
Ulemper: en får lyst til å kjøpe flere :)

 5 - ORD DIES 


Jeg er blitt veldig glad i denne permen her, og syns den er super til å oppbevare alle ord dies. 
Har delt de i kategorier som bursdag, språk, baby, konfirmasjon, osv. Du kan kjøpe refill lommer til permen. 

Fordeler: det er 6 små lommer per side, bruker både fram og baksiden. Alt ligger fint på plass.

Ulemper: de minste dies kan være litt vrient å få ut for mine tjukke fingre :) 


Håper du fant noen av tipsene mine interessante, og husk at dette er min personlig erfaring, det finnes flere måter. Du finner flere oppbevaring løsninger i butikken  HER
Del gjerne med oss dine tips om oppbevaring. 

Kreativ hilsen fra Graciela 


Materiell liste:

ARTBIN - magnetic die storage

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping