torsdag 23. mars 2023

Forslag til ark som matcher Mintay Little One

Hei, Beate her igjen.

Forrige helg var jeg i Haugsund på scrappetreff for første gang, og jeg koset meg veldig. Ekstra gøy var det å kunne fysisk kikke på alt av det Kreativ Scrapping har i utvalget sitt. Jeg kom hjem med nye scrappesaker, nye bekjentskaper og mange gode minner. 

Nyhet i butikken - pakket opp mens vi var på treff - er den nye serien Little One fra Mintay. Jeg falt pladask! Den er så utrolig nydelig. 

Bilde lånt fra Minay Papers Instagram konto

Jeg liker aller best de arkene som ikke har altfor mye mønster, og det finnes flere av de i serien. Jeg liker også å ha blande ark fra ulike serier, da det gir meg enda flere muligheter til å lage unike kort. Så jeg bestemte meg for å kikke igjennom de andre seriene for å se om jeg fant ark som matcher med Little One serien. Og det gjorde jeg. 


Fra venstre mot høyre: Blissful Time 02, Country Fair 05, Childhood 01 og Lovely Day 01


Fra venstre mot høyre: Blissful Time 03, Homemade 02, Sunset Beach 09 og Love Letters 05Fra venstre mot høyre: Joy of Life 09, Dear Diary 09, Childhood 09, Golden Days 09 og Bloomville 02


Jeg håper du blir inspirert til å lage noe med Little One serien. 


Kreativ klem fra Beate 

Scrappadis


Produkter:


Ark:

Mintay - Blissful Time 02, Country Fair 05, Childhood 01, Lovely Day 01, Blissful Time 03, Homemade 02, Sunset Beach 09, Love Letters 05, Joy of Life 09, Dear Diary 09, Childhood 09, Golden Days 09 og Bloomville 02
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping