søndag 7. mai 2023

Bordkort til konfirmasjon

Hei og god søndag! Nå er det en uke til vi skal feire konfirmanten vår og det meste begynner å bli klart. Her viser jeg bordkortene som er laget med det samme slipset jeg brukte på invitasjonene.


 Jeg har brukt sort bakgrunn på slipset for å skape kontrast mot den hvite tøyservietten.


Som vanlig syns jeg det blir kjedelig å lage alle helt like,-) Derfor ble det totalt 7 ulike varianter, alle med mønsterark fra Maja Design.



Jeg valgte å holde bordkortene ganske enkle. Eneste pynt er bomullstråd og lyseblå kartong med navn på gjesten. Da kommer de flotte mønsterarkene virkelig til sin rett syns jeg:-)



Bordkortet til konfirmanten skiller seg ut. Han er ivrig fotballspiller og da var dette arket fra Papirdesign helt perfekt ⚽️


Til slutt, bilder av de siste variantene. Her er ikke navnene satt på enda da vi må bestemme bordplasseringen først. Målet er å spre de ulike variantene rundt bordet slik at to like ikke er ved siden av hverandre,-)




Jeg har virkelig kost meg med disse konfirmasjonsprosjektene og tenker at det er veldig hyggelig å ha en hobby man "får bruk for" ved slike store anledninger 💙

Kreativ hilsen fra Sigrid

Produkter:

Papir:

Dies:

Pynt:

Lim/tape:

Verktøy:








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping