lørdag 13. mai 2023

Nuvo shimmer powder

 

Shimmer powder


Monica her i dag som vil vise dere 5 enkle kort jeg laget etter å ha prøvd ut noen av   Nuvo shimmer powder. 

Etter hva jeg har fått høre er dette noe tilsvarende Brusho, men med shimmer i seg. 
Siden jeg ikke har noen erfaring med Brusho kan jeg dessverre ikke sammenligne de to produktene.

 


For å gjøre meg kjent med et nytt produkt begynner jeg alltid med det enkleste. Så her har jeg kun påført pulveret hver for seg på hvert sitt papir og sprayet med vann. Det finnes selfølgelig mange flere måter å bruke det på, som foreksempel sammen med stempel, pensel, mikse pulverne, embossing osv... men først det enkleste.

Det som overasket meg først var hvor lite pulver man trengte for å få en så stor effekt. Noe som er bra siden det betyr at innholdet i den lille beholderen varer lenge. Gjør heller ingenting at de er så utrolig søte og ser fine ut på hobbyrommet.


💜

Lilac Waterfall

Denne var den første jeg prøvde. Sommerfuglene i magen kom fort da jeg så hvor fort det lyse ensfargede pulveret reagerte på vannet. Frem kom det det flere valører av både blått og rosa sammen med det lilla. Magi rett og slett!
🤍

Lunar Rocket

Neste jeg prøvde var Lunar Rocket og det ble fort en av mine favoritter. Føltes ut som om pulveret ble om til nydelig naturstein med et marmor preg i seg. Likte også spesielt godt at den hadde noen små pigmenter med et hint av gult og litt svak rosa. 
💙

Atlantis Burst

Denna åpnet øynene mine veldig når den reagerte på vannet. Igjen ble jeg fasinert over hvordan et så lyst pulver kan gi en så sterk farge i så mange nydelige nyanser.💗

Cherry Bomb

Cherry Bomb var den som hadde minst valører i seg, men den som nesten fikk meg til å hoppe av stolen. 
Først trudde jeg det var noe galt med flasken jeg hadde fått siden det var vanskeligere å få pulveret ut av den. Syns det kom så veldig lite når jeg kipset lett på den som jeg hadde gjort med de andre... men så forsto jeg grunnen veldig fort! Sprayet på litt vann og den knall rosa fargen ekspoderte nesten utover hele arket. Så nå forstår jeg også hvorfor den fikk navnet : Cherry "Bomb".
💛

Ivory Willow

Ivory Willow ble min absolutte favoritt. Helt nydelig! Den deilige myke vanilje fargen med små hint av farger minte meg rett og slett om iskrem med tutti frutti strø på. Fikk rett og slett lyst til å spise arket (men klarte heldigvis å styre meg). Jeg valgte å kun bruke en tekst dies fra Kort og Godt. Vil jo ikke dekke til bakgrunnen når den er så fin nok i seg selv.

Dette var 5 av de 10 forskjellige powderne dere nå finner i nettbutikken
Håper dere likte det og fikk lyst til å prøve.


 Mvh

Monica Produktliste:

Nuvo shimmer powder:Papir:

Dies:

Lim:

Verktøy:Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping