onsdag 27. september 2023

Lommebok med gavekort

 

God onsdag alle sammen! 

Monica her i dag som deler noe jeg har koset meg skikkelig med å lage.

Har hatt denne diesen fra "By Lene" liggende en stund og nå var det på tide å finne den frem. 

🛠


En godt brukt lommebok med flekker og oljesøl var akkurat det jeg trengte når det var snakk om gavekort til en skikkelig handyman!Jeg startet med mix media papir fra Fabriano og påførte Distress ink med en blendingbrush. Først et lag med "Tea dye" etterfulgt med partier med " vintage photo".  

Jeg ønsket enda en litt mer skitten effekt så spisset Tim Holtz sin water pencils - vintage photo og blandet det med litt vann. Så splattet jeg det på de delene som skulle være på utsiden av lommeboken med en splatter brush (kan også bruke en vanlig pensel). Da fikk jeg til den effekten av oljesøl som jeg ønsket.
For å lime alle delene sammen til en lommebok skåret jeg ut en egen del som jeg foldet på midten. På kantene av den påførte jeg også Distress ink. Pluss at jeg skrapet kantene litt med en skrape.For å få til den blanke effekten av skinn embosset jeg alle delene med klart embossingpulver. Dette gjorde jeg også på "metall" detaljene (glidlås og knapper).Jeg laget også en liten åpne og lukke mekanisme med magnetlås. (Dette fulgte ikke med i pakken med dies.) Synes det det ga en liten ekstra "wow" effekt. Til kortene som skulle i lommene på innsiden har jeg brukt stempler fra Kort og godt, Papirdesign og Spellbinders. I det lille vinduet har jeg brukt clear acrylick sheet.Håper dere likte det! Jeg gleder meg hvertfall veldig til å gi det til mottaker.

Mvh

Monica

🛠


Produktliste:

Dies:

Stempler:

Papir:

Blekk:

Lim:

Annet:

Verktøy:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping