søndag 17. september 2023

Tutorial - stensil og stempel

 

God søndag alle sammen! 

I dag vil jeg vise dere hvordan jeg har brukt stensil og stempel til å lage dette kortet.

Jeg har brukt Spellbinders sin stensil "On the dots" og stempel fra Creative expressions "Grow your own way".

🧡

Steg #1

Først har jeg brukt Distress ink sammen med stensilen for å få en grunnfarge i dotsene. Siden høsten nå er i gang valgte jeg varme orange høstfarger. 


Jeg begynte med den lyseste (jeg har brukt "Fossilized amber") og dekket litt over halve arket med en blendingbrush.Så påførte jeg den i mørkere tone ("spiced marmalade") på den andre halvdelen og blendet dem sammen på midten. På den måten fikk jeg en overgang fra "mørkt til lyst". 🧡


Steg #2

Til stempelet brukte jeg versafine clair "summertime". Samme orange tonen, men alikevel mørk nok til å gi et synlig trykk.Man kan selfølgelig også bruke stempelkkoss til dette, men jeg føler jeg har mye mer kontroll med en stempelplattform. Spesielt med tanke på at det ofte må noen ekstra trykk til siden stensilen ligger mellom arket og stempelet. Som dere ser har jeg flyttet arket og stempelet rundt for å få det akkurat der jeg vil.Etter at det er ferdig kutter jeg av kanter hvor det ble litt gris og tilpasser det til det formatet jeg ønsker.🧡

Jeg ble såpass fornøyd at jeg ville ikke dekke det for mye til med dill og dall så gjorde resten av kortet veldig enkelt.

Bygget det opp på to lag kartong i hvitt og sort sammen med 3d tape. Fant også et fint "gratulerer med dagen" stempel fra Papirdesign jeg syns passet. Håper dere likte og fant det inspirerende!

Mvh

Monica

🧡


Produktliste:

Papir:

Stensil og stempel:

Blekk:

Lim:

Verktøy:
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping