mandag 9. februar 2015

PROJECT LIFE INSPIRASJON #2 + UTFORDRING

Ny måned betyr mer lommescrapping inspirasjon!
Rundt om på internett ser vi at det er veldig mange som har kastet seg på denne lommescrapping bølgen, og det er utrolig kjekt! Jo flere som driver med lommescrapping jo mer inspirasjon er det å hente ♥

Denne gangen har vi en liten utfordring til dere:

VIS OSS LOMMESCRAPPING SIDER DU SELV ER FORNØYD MED 

Lommescrapping siden kan være ny eller gammel, men den kan ikke være digital.
Du kan delta med 3 bidrag = 3 lodd

Utfordringen varer frem til 05.03 kl 21.00 

Premien er et gavekort på 100 kr fra Kreativ Scrapping

Her kommer månedens inspirasjon fra DT:


Denne gangen vil jeg vise en uke fra sensommeren, som jeg har laget med en G-LOMME. Jeg har brukt kort fra KAISERCRAFT BASECOAT. I tillegg har jeg laget kort selv, ved å kutte til et 6x6 ark fra paperpaden NECESSITIES WOOD fra MME. Jeg har også brukt 4x6 LINED CARDS sammen med reststripa fra 6x6 arket.


Jeg har brukt DATOSTEMPEL fra Becky Higgins sammen med Thickers for å lage ukestittelen. Jeg har i tillegg pyntet emd litt WASHITAPE og CHIPBOARD fra Wycinanka. Alle chipboard er malt med DISTRESS PAINT BLACK SOOT.


På chipboard-kameraet har jeg malt hvite streker for å fremheve formen på kameraet litt. For å male disse hvite strekene har jeg brukt COPIC OPAQUE WHITE WITH FINE BRUSH.

Kristine
Denne gangen skal jeg vise dere hvordan jeg har "scrappet" mine 17 mai bilder. Jeg er ikke glad i rødt, så fordi om den gjerne hører 17 mai til, så valgte jeg den bort denne gangen. Og jeg tror aldri jeg har vært mer fornøyd med en av mine 17 mai sider :)
 Jeg har brukt PL kort fra corekitet Dreamy, og minikitet polka dot party. Både kort og bilder har jeg pyntet med studio calico sjablongen intertwined circles og embossing paste. Chipboard pilen er fra Wycinanka og den har jeg malt svart med distress paint - black soot. Ellers har jeg pyntet med 17.mai stempel fra Papirdesign og alfastickers. Datoene er stemplet på med PL-datostempel. Lommen jeg har brukt er en Design A lomme.

 Til denne PL siden har jeg også brukt en Design A lomme. Det er dette formatet jeg liker best. Her har jeg også brukt PL kort fra corekitet Dreamy og polka dot party, men jeg har også brukt kort fra corekitet Blush. PL-kortene har jeg pyntet med intertwined circle sjablongen som jeg brukte på forrige side, og embossing paste. Noen av kortene har jeg i tillegg pyntet med chipboard fra Wycinanka, ulike stempler, washi tape, dotter og wood veneer figurer.

 ♥♥♥

Vi gleder oss til å bli inspirert av alt det flotte dere lager ♥Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping