søndag 1. mars 2015

UTFORDRING #3 - BINGO

Vi i Kreativ Scrapping har gleden av å presentere for dere enda ett av våre nye DT medlemmer ♥
Vi har vært så utrolig heldig å få med oss en utrolig dyktig scrapper som lager de nydeligste prosjekter! Han har en fantastisk herlig stil, og vi er bare helt forelsket i alt det vakre han lager.
Ta vel i mot Mariusz  Gierszewski!

Dette sier Mariusz om seg selv:

My name is Mariusz Gierszewski and I come from Poland. I'm 23 years old (in March 24 ;-) ) and I'm young men which love papers, flowers and scissors. I live in a small village, Modrzejewo. My passions are scrapbooking, and card making. Motivates me to work my friends. First work I ever made was in August, 2012. My favorite styles are vintage and shabby. As always I was inspired by nature. I'm very happy that can join to your team because i love new challange in my life. Love make cards and albums, sometimes LO's. I'm one of new Prima Marketing Educator and design for Scrapiniec. Invite you on my blog and fanpage or pinterest.

My FanPage with 3400 Likes ;-)  https://www.facebook.com/ScrapHobby
My blog (950 followers) : http://scrapkiart.blogspot.com/


Denne måneden har vi en litt artig utfordring til dere,
vi skal nemlig spille BINGO!
Reglene er veldig enkle: 
Du lager et papirprosjekt som inneholder 3 av tingene på bingobrettet,
enten vannrett, loddrett eller på skrå. 


#3 - BINGO
Dere kan lage hva dere vil så lenge det er et papirprosjekt og at vi tydelig kan se at dere har løst utfordringen. Det er lov å kombinere våre utfordringer med andre, så lenge bidraget ditt er nytt.Her er litt herlig inspirasjon fra DT:

MARIUSZ

choose: lace, dies, flowers if remember (first columne)
As you know i love shabby cards. Today i made something special specialy for our newest challange. Used laces and flowers. All glue on awesome new Pion Design papers and add few little details like pearls, white twin and stamps. 

JILL

Jeg har valgt Blomster - Blonder - Punch/Dies
Jeg har brukt et gammelt Magnolia motiv på posekortet mitt. Motivet er fargelagt med Copic som vanlig. Fargene finner du i bloggen min.
Kortet er laget av en hvit papirpose, og mønsterpapirene er nydelige restepapirer fra Maja Design. Bak har jeg litt hvit bølgepapp og kakeserviett, og under motivet har jeg brukt ulike blonder og silkebånd. Jeg har ellers pyntet med en fjær, blomster fra Kort & Godt og hjemmelagde papirblomster som jeg har laget ved hjelp av Rolled Roses diesen fra LaLaLand Crafts. I tillegg har jeg brukt den nydelige Christmas Tree diesen fra LaLaLand under motivet.LINDA

Jeg har brukt loddrett rad helt til høyre, "tag/tab, Papirpynt og maling". Jeg har malt med GESSO på bakgrunnen, og deretter brukt STENSIL fra Tim Holtz og penn for å markere piler. Jeg har splættet og sprutet litt med  mister og distress stain, samt stemplet på bakgrunnen. Jeg har også brukt stensilen DOT FADE fra Tim Holtz for å lage små ringer på bakgrunnen. Jeg har da påført ARCHIVAL INK rett på stensilen, og deretter presset stensilen ned på bakgrunnen for å få små sirkler på papiret. Deretter har jeg limt på bildet, og begynt å pynte med diecuts, chipboard fra WYCINANKA, button fra Papirdesign, samt papirserviett. Jeg har brukt dies fra AMY TANGERINE PLUS ONE og SHAPEABILITIE INSPIRE DIES SHOOT

ARNLAUG

Eg har og brukt loddrett rad til høgre på brettet; tag, papirpynt og maling/mist.
Bakgrunnen er først malt med gesso rundt der bildet skal være. Eg har så stempla litt rundt om kring med Versamark og så embosset stempeltrykket. Eg har så hatt på glimmermist sammen med vatn for å få ein vannfarge effekt. Eg har og dyppa stempelet i glimmermist og stempla med det.
Det neste eg har gjort er å legge biter med papir og papirpynt lagvis, mellom anna blondeserviett og die kutz. Til slutt litt pynt med blomster (desse er heilt supre til det) farga med glimmermist og papirpynt og bling.

KRISTINE 
Jeg har valgt elementene BLOMST, CHIPBOARD & MALING/MIST fra bingobrettet.
Mønsterarket jeg har brukt som bakgrunn på denne LOen er fra My mind eye's. På bakgrunnen har jeg lekt meg med forskjellige stensiler, glimmermist og distress ink pads. Mønsterarkene jeg har brukt i clusteren min er blandt annet fra Plus one 6x6" paperpad. Chipboarden er fra Wycinanka som Kreativ Scrapping er forhandler for. Noe av chipboarden har jeg dabbet svart med distress paint i fargen Black soot. Dottene jeg har brukt er fra Doodlebug og ankeret er et klistermerke fra Simple stories. Datostempelet jeg har brukt er fra PL, og er et av mine favoritter ♥

Premien denne gangen er et gavekort på 100 kr fra Kreativ Scrapping. 

Utfordringen vil gå frem til 28.03 kl 21.00
Lykke til!
Gleder oss til å se hva dere lager ♥

Klem fra Designteamet og Kreativ Scrapping

1 kommentar:

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping