onsdag 1. april 2015

UTFORDRING # 4 - GULT ER KULT

Ny måned - ny utfordring :D
Endelig går det mot vår, og små gule påskeliljer begynner å titte opp av jorden!
Det er herlig fuglesang og snart er det påske!
For en herlig tid ♥

Til denne utfordringen har vi latt oss inspirere av en farge som mange gjerne forbinder med nettopp påsken og våren:
#4 - GULT ER KULT 

Dere kan lage hva dere vil så lenge det er et papirprosjekt og at vi tydelig kan se at dere har løst utfordringen. Det er lov å kombinere våre utfordringer med andre, så lenge bidraget ditt er nytt og at du linker tilbake til oss. .

Her er litt herlig inspirasjon fra DT:

ARNLAUG

Denne gangen er eg faktisk meir i sommermodus enn vårmodus (har nett vært på ferie), så då blei det eit bilde av noko av det beste med sommeren som vart scrappa;-)

Eg har laga ein veldig enkel layout til denne utfordringa. På bakgrunnen har eg teikna sirklar med gelatos som eg har gått over med ein pensel med vatn. Så har eg lagt ein stor tag og nokre Project life kort lagvis under bilde. Nokre små splatter med mist måtte og til:-)

LINDA

 Jeg har valgt å lage en LO med mange sterke farger denne gangen, ikke bare gult. Jeg har brukt Hvit Kartong som bakgrunn. Jeg har sprayet med litt dylusions ink spray i fargen Lemon Zest, samt stemplet litt med stempel fra Kaisercraft, Numbers. Jeg har brutk ark fra restekassen, samt ark fra Simple Stories. Ettersom arkene er så livlige, har jeg valgt å ikke pynte for mye utenom. Jeg har brukt papirleire  for å lage pilene, samt klistremerker fra Simple Stories, Labels. Jeg har brukt Archival ink for å stemple med stempelplata #Den Følelsen på labelsklistremerkene. 

VERONICA
Gult er ikke bare kult, det er også vårens farge! Og med våren kommer konfirmasjoner, og jeg har derfor valgt å lage et posekort til en konfirmant. Motivet er fra Tickled Pink, og jeg har fargelagt med Copic Sketch Markers. Motivene fra Tickled Pink er ikke lenger å få kjøpt, men du finner mange fine alternativer her. Blomster fra Wild Orchid Crafts og Kort & Godt. Metallpynten over motivet finner du her.

KRISTINE

Gult er jaggu kult! Og bildene av guttungen med ny kul frisyre bare ropte etter å bli puttet på denne layouten. Som noen kanskje vet scrapper jeg uten å vite hvilke bilder jeg skal bruke på det jeg lager. Dette fordi jeg låste meg så veldig til bildet når jeg hadde bildet klar på forhånd.
Nå bare lager jeg noe av fri fantasi, også finner jeg bilde når jeg nesten er helt ferdig :)
På denne layouten har jeg lekte meg med ulike medium på bakgrunnen min. Jeg har blandt annet brukt distress paint i fargene mustard seed og black soot, Studio Calico sjablongene intertwined circles og chevron, clear gesso, dylusions ink spray i fargen slate grey, embossing paste og distress ink pad i fargen black soot. For å pynte layouten min har jeg brukt osteklut, washi tape, papirleire som jeg har stanset ut små stjerner i, metall klyper, kakeserviett,chipboard fra wycinanka som KS er forhandler for og klistremerker fra simple stories.


Premien denne gangen er et gavekort på 100 kr fra Kreativ Scrapping. 

Utfordringen vil gå frem til 28.04 kl 21.00
Lykke til!
Gleder oss til å se hva dere lager ♥

Klem fra DT-jentene og Kreativ Scrapping1 kommentar:

  1. https://www.facebook.com/146833128661623/photos/a.963959640282297.1073741831.146833128661623/963959040282357/?type=1&theater

    SvarSlett

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping