lørdag 1. august 2015

UTFORDRING #8 - BURSDAG

Heisann alle sammen :)

Vi i Kreativ Scrapping håper dere har hatt en flott sommer og er klar for en kreativ høst.
Vi er hvertfall kjempe klar, og gleder oss masse til å se hva dere lager :D 

Utfordringen denne gangen er:
BURSDAG 
Det er lov å kombinere våre utfordringer med andre så lenge bidraget er nytt og vi kan se at du har løst utfordringen vår. Ta en titt over våre regler HER.
Utfordringen varer frem til 26.08, kl 21.00

Her er litt inspirasjon fra Designteamet vårt: 

LINDA
Jeg har laget en LO med bildene fra minstemanns ettårsdag. Jeg har brukt et av mine favorittark som bakgrunnsark, Papirdesign Stille natt- Vinterstrikk. De andre arkene er fra Papirdesign, og fra 12x12 Papirblokka Amy Tangerine Plus One. På bakgrunnen har jeg brukt Stensiler sammen med distress ink i fargene Tumbled glass og Black Soot, samt sprutet med dylusions ink spray white linen.  Jeg har brukt Osteklut og doilie i clusteren. Jeg har i tillegg pyntet med blomster og dotter fra Papirdesign. Klistremerket på bildet nede til høyre er fra Simple stories Insta clear stickers.


Denne gangen ønsker jeg å dele med dere et bursdagskort jeg laget til DT Linda. Til å lage kortet har jeg brukt mønsterark fra Maja Design på bakgrunnen. På bakgrunnsarkene har jeg splæsjet med Glimmermist og Dylusions.  Blomstene er laget med Spellbinders - dies, samme mønsterarkene som på bakgrunnen, glimmermist og pyntebær i midten. Ellers har jeg pynet med fjær, hug snug, halvperler, Hjerte stanset ut med Magnolia dies og klistremerke fra Papirdesign.


VERONICA
Dette bursdagskortet lagde jeg til en god scrappevenninne. Motivet er et gammelt stempel fra Whimsy Stamps. Blomster fra Wild Orchid Crafts og Kort & Godt. Lyktestolpen er en die fra La-La Land. Jeg har som vanlig fargelagt med Copics, og jeg har brukt disse fargene:
Hud: E11 - E00 - E000 - E0000 - E93
Hår: E57 - E55 - E53 - E51 - E50
Grå: W3 - W1 - W0 - W00
Blå: B23 - B21 - B90 (hjemmelaget)
Rosa: R83 - R81 - R80 (hjemmelaget)
Grønn: BG96 - BG93 - BG90 - YG63 - YG61
Beige: E81 - 0
Gul: Y38 - Y35 - Y32 - YR20

ARNLAUG
Denne gangen har eg laga ein bursdagstag til eldste jenta mi som nett fylte 6 år. Ho elsker scrapping, så dette blei det perfekte bursdagskort til henne. 
For å lage tagen har eg brukt ulike rester av mønsterark og tissuepaper. Eg har og brukt litt washitape. Så hadde eg på litt gesso her og der og litt osteklut. Til slutt spraya eg med glimmermist
Tagen blei pynta med ein del fra eit smykke, eit søtt bilde fra eit utklippsark og klistermerker med gratulasjon.


♥♥♥

Tusen takk for at du tittet og velkommen tilbake

Kreative klemmer fra Designteamet og Kreativ Scrapping


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping