tirsdag 1. september 2015

UTFORDRING #9 - FAVORITTER

Heisann kreative sjeler :)

Vi tar fatt på en ny måned med nye muligheter!
Denne gangen har vi en herlig utfordring til dere :D

FAVORITTER

Vi ønsker å se prosjekter dere lager med tema favoritter.
Det kan være favoritt produkter, favoritt farger, favoritt personer, favoritt mat/drikke/film.
Dette er et stort tema så her er det bare til å slippe fantasien løs.
For å delta på vår utfordring må dere fortelle oss i innlegget deres hva som er deres favoritter.


Her er litt herlig inspirasjon fra Designteamet: 

Jeg har scrappet en Layout med bilder av jenta mi, der hun danser i favorittskjørtet sitt. Jeg har i tillegg brukt noen av mine favorittark, fra Papirdesign. Jeg har brukt sjablonger sammen med distress ink og modelling paste på bakgrunnen, og deretter bygget opp en cluster med mønsterark, blonder, pom pom bånd og osteklut. Layouten er enkelt pyntet med paljetter og blomster.

Denne gangen har jeg laget kort med mine favoritt produkter til kortlaging. Jeg har aldri vært en kortlager, men etter jeg falt totalt for Maja design sine papirer så koser jeg meg veldig med å lage kort. På dette kortet har jeg brukt både Maja design papirer på bakgrunnen på kortet mitt og til å lage blomstene mine. Jeg har stanset ut blomstene med en spellbinder dies, og montert sammen. Det er utrolig enkelt, men blir så lekkert ♥ Ellers har jeg brukt to andre favoritter på dette prosjektet, nemlig Cheery Lynn doily dies og Magnolia Heart Swirl dies.


VERONICA
På dette kortet har jeg brukt noen nylig oppdagede favoritter, nemlig embossing pasta, en stensil og embossing pulver i sølv. I tillegg har jeg som vanlig brukt mine favorittusjer - Copics! Elsker de tusjene!! Og dette digistempelet fra Mo Manning er også en favoritt sammen med billettstemplene fra Tim Holtz. Og det er sjelden jeg lager kort uten blomster, så det må også sies å være en favoritt hos meg.

SIGRID
Spennende å lage mitt første DT bidrag, og jeg koste meg masse med å lage denne LOen:-) Her er det tulla som var helt oppslukt av boken sin på sommerferie - den var til og med på restaurant; altså en klar favoritt for henne:-) Jeg har også brukt flere av mine favoritt produkter her; Bazzill kraft kartong, Tim Holtz tissue papir, restepapir fra Kaiserkraft, mønsterark fra Glitzbølgepapp, gamle thickers, og washi tape. De største favorittene for meg er nok allikevel clear gesso, paste blandet med mist og min desiderte nye favoritt stensil!
♥♥♥

Kjersti
Favoritter, ja... Jeg lager utrolig mye tags, og bruker som oftest Ranger sine craft tags #8 , eller tagdien fra Sizzix for å få det papiret jeg ønsker. Maja Design sine mønsterark er en annen favoritt - tykke herlige ark med nydelige farger på begge sider. Tagen er pyntet med roser fra WOC, perler og blondeservietter, alt dette må sies å være favoritter hos meg :)

Arnlaug:
Denne gongen har eg laga ein layout etter eit kurs eg var på i helga. Eg har brukt ein del medium her; gesso, modeling paste , gelatos, splætting med diverse mist og blekk. Arket eg har brukt er fra papirdesign og det samme er dei digge stemplene. Syns det svarte nesten popper litt ut fra sida:-)Vi håper dere fikk inspirasjon til å være kreativ, og vi gleder oss til å se hva dere lager :)

Kreative klemmer fra Designteamet og Kreativ Scrapping

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping