fredag 9. oktober 2015

PROJECT LIFE INSPIRASJON #10

Heisann alle sammen :)

Vi er klar med mer lommescrapping inspirasjon til dere og denne gangen har vi en liten utfordring til dere.
Vi ønsker at dere skal fortelle oss hvilke kit innenfor lommescrapping som er deres favoritt ♥
Utfordringen varer frem til 05.12 kl 21.00 og vi trekker ut en heldig vinner av en flott premie blant de som legger igjen en kommentar her :)

Vi gleder oss til å se hvilke kit som er deres favoritter :D

KRISTINE
Jeg har holdt på med lommescrapping i snart 2 år og når jeg begynte med denne måten å scrappe på investerte jeg i mange ulike kit. Siden har jeg funnet litt mer "min stil" innenfor lommescrapping og funnet ut at ikke alle kit passer meg uansett hvor fine, flotte, stilige eller herlige de er. I begynnelsen var jeg veldig "redd" for å tilføre kortene noe ekstra, de skulle liksom bare være slik de var og jeg slet veldig med å bruke "basis" kort fordi de var så "kjedelige". Nå elsker jeg enkle basis kort for de kan man tilføre masse selv. Både farger, stempel, tekstur, mønster, stickers, pynt osv.
Det er gøy å lage sin egen variant ut av de kortene som er i de ulike kitene. Det gjør det også lettere å kombinere ulike kit.


Første siden min er laget av en H-design lomme fra Project life. PL-kortene jeg har brukt på denne siden er fra Midnight edition og et mønsterark jeg har kuttet til fra Plus One 12x12 pad.
På alle kortene har jeg splæsjet rundt med Dylusion i fargene Slate Grey og Vibrant Turquoise, og på noen av kortene har jeg tilført litt tekstur og mønster ved å bruke stencil laget med silhouette maskin og embossing paste. PL-kortene har jeg pyntet enkelt med Thickers, dotter, rub-ons og washi tape

Til denne siden har jeg brukt en A-design lomme, også fra Project Life. PL-kortene jeg har brukt kommer fra core kitet Midnight Edition, mini kitet Plus one og mønsterark jeg har kuttet til selv fra Plus one 12x12 pad. Jeg har splæsjet rundt på disse PL-kortene også, med de samme dylusions fargene som på siden over. Jeg har brukt samme stencil og embossing paste også. Til å pynte denne siden har jeg brukt washi tape, chipboard fra Wycinanka, , bølgepapp fra Joy, Thickers,  stickers fra Project life og Heidi Swapp

LINDA


Denne gangen vil jeg vise de to siste sidene av en lang sommeruke. Alle kortene kommer fra Core kitet HIGH FIVE, og begge lommene er  A-design lomme, fra Project Life. Begge disse sidene har mange bilder og få kort, og jeg har derfor valgt å holde hver side i hver sin farge, ettersom det er to forskjellige dager. Noen ganger liker jeg best at sidene som vises samtidig i albumet matcher, andre ganger ønsker jeg å skille de mer fra hverandre som jeg har gjort her. Da bruker jeg gjerne forskjellige farger, men pynter ellers likt med maling og evt sprayer og stensiler. 


På kantene til alle kort og bilder har jeg brukt Paint Dabber GLACIER WHITE, samt sprutet med WHITE LINEN Dylusion spray på kortene. Jeg har brukt Project Life CORNER ROUNDER på alle bildehjørnene for å få runde kanter.


Neste side er pyntet like enkelt som første side, med maling langs kantene, og litt klistremerker. JEg har brukt Clear Stickers fra SIMPLE STORIES, og klistremerke fra SN@P. Tekststripene er stempler fra Staz, #DEN FØLELSEN.


Å ta bilder av folk som sitter i en berg og dalbane er sjelden lett, og enda vanskeligere er det å få øye på de på bildet etterpå. For å gjøre det kjappere å finne guttene mine, klistret jeg på noen små piler i chipboard som peker på de i stolene. Dette er en enkel måte å lede oppmerksomheten til et bestemt sted på bildene. Tusen takk for at du tittet og velkommen tilbake :) 

9 kommentarer:

 1. Utrolig flotte sider Kristine :D Jeg virkelig digger PL-stilen din :D
  Det er så mange flotte kit der ute....men en av mine favoritter er HERITAGE, Core Kit. Jeg har hele kitet, men har ikke klart å ta hull på det ennå fordi jeg synes det er så fint......rødme...hihi :D

  SvarSlett
 2. Veldig flotte inspirasjons sider du lager Kristine:-) Å si at jeg liker ett kitt foran ett annet, føler jeg blir det samme som å velge en favoritt av mine 5 barn. Den oppgaven er umulig for alle er fantastiske på hver sin måte:-) Så jeg har ikke noen klar favoritt. Men favoritt merke er helt klart Kaiser craft. De lager veldig mange fine kort som "Pretty little thing", "Base coat" og "Sea breese.

  SvarSlett
 3. Lekre PL sider fra dere ♡ Må nok si at Heidi Swapp sin Dreamy core kit edition er min absolutte favoritt!

  SvarSlett
 4. Knallfine sider Linda og Kristine <3
  High Five kitet er mitt favorittkit ;)

  SvarSlett
 5. Nydelige sider ��min favoritt her Heidi swapp sin dreamy ☺

  SvarSlett
 6. Nydelige sider ��min favoritt her Heidi swapp sin dreamy ☺

  SvarSlett
 7. Flott sider! Vanskeligt og velge bare ein favoritt, men et av de som ligger på topp er heidi swapp favorite things 😃

  SvarSlett
 8. Herlige sider Kristine og Linda. Mitt favoritt kit er High five

  SvarSlett

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping