onsdag 1. juni 2016

UTFORDRING #6 OG #7 - SOMMER OG SOL

God onsdag alle sammen :)

Plutselig var det blitt juni allerede, og det betyr sommerferie her hos Kreativ Scrapping bloggen.
Men fortvil ikke, vi har jo selvfølgelig en herlig utfordring til dere som pågår helt frem til 26.juli!
Det betyr masse herlig tid å scrappe på :D

Utfordringen for juni og juli er:

SOMMER OG SOL 
Du kan lage hva du vil innenfor tema så lenge det er et papirprosjekt :)
Bidraget ditt må være nytt, og kan kombineres med andre utfordringer.
Utfordringen varer frem til 26.07.2016 kl 21.00


Her er litt herlig inspirasjon fra designteamet ♥ 

På dette kortet har jeg brukt hvit Bazzill som kortbase og motivet har jeg funnet på nett. Mønsterarkene er hentet fra Maja Design sin serie Vintage Summer Basics og fra Studiolight , og det nydelige hjertet er stanset ut i Bazzill med en Sizzix Thinlits die. Tekstene er fra Norsk Stempelblad AS og fra Kort&Godt. Under bildet og pynten er det osteklut, og jeg har pyntet med blomster og blonder. All pynt er festet med Liquitex Medium Gel.Jeg har laget et konfirmasjonskort med mitt favoritt stempel fra Saturated Canarys - Breeze fargelagt med Promarkers og Felxmarkers. Opaque fra Copics i kinnene. I håret har jeg satt på liquid pearls - White opal. Mønsterark fra Maja design kolleksjonen Summer crush og Coffee in the arbour - Lemon Meringue pie. Sløype fra Marianne Design dies - Bow stor. Leaf and swirl og Summer Foliage dies fra Magnolia Doohickeys. Blomster fra hvite og gule roser fra Wild orchid crafts og fersken farget blomst fra Nille. Små tekster fra Staz - Med omtanke. Heart doily fra Lala land crafts. Og tekst fra Dymo.

Denne gangen har jeg laget et sommer-inspirert kort i spreke og friske farger. Kortet et laget med kraft-kartong som base, og den er pyntet med mønsterark fra blant annet Simple stories. Jeg har rufset kantene på mønsterarkene med ranger sin distresser. Motivet mitt er fra Saturated Canary, og er fargelaget med copic markers. For å lage litt struktur rundt mønsteret har jeg brukt en sjablong fra Tim Holtz sammen med acryl mousse fra Marabu. Motivet har jeg montert på en kakeserviett som jeg har stanset ut med dies fra Cheery Lynn i kraft kartong. Til å pynte med har jeg brukt banner stanset ut med flag banner dies fra La-La land, blomster fra Wild Orchid crafts og piler i kork.

Bildet er fra ferieturen til Danmark i forfjor sommer. Jeg har brukt hvit kartong som bakgrunn, og sprutet litt med glimmsermist på. Jeg har brukt ark fra Papirdesign, bl.a Tiddeligbom, samt klistremerker og rose, også disse fra Papirdesign. Klistremerkene kommer fra Simple Stories og ME and My Big Ideas Clear stickers Happy. Jeg har i tillegg pyntet med en diecut fra Heidi Swapp Favourite Things Ephemera

Sigrid


Med temaet sommer og sol ble det en LO med bilder fra en flott tur til Thailand for fire år siden. Bakgrunnsarket er fra Dear Lizzy. For å "roe ned" det prikkete arket har jeg skrevet journaling på et mer nøytralt ark. Bildene er festet til kraft kartong med klyper, både av tre og metall. Tallene er klistremerker fra Heidi Swapp og tittelen er laget med bokstav stickers fra Tim Holtz Ideology, Teresa Collins (Hello my name is) og Clear Words fra Heidi Swapp (shine). Til slutt har jeg brukt stempel fra Heidi Swapp og datostempel, og pyntet med puffy stickers fra Me and my big ideas, washi tape og trepynt fra Studio Calico.


♥♥♥
Vi gleder oss til å se hva dere lager :D
God sommer fra designteamet og Kreativ Scrapping 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping