tirsdag 9. september 2014

PROJECT LIFE - LOMMESCRAPPING INSPIRASJON #5

Heisann alle sammen!
Nå er det tid for mer lommescrapping inspirasjon! :D
Om det er noen lommescrappere som ønsker å dele litt herlig inspirasjon med oss her på Kreativ bloggen, så blir vi veldig glad for det.
Bare legg igjen en kommentar og link så besøker vi deg gjerne! :D

Kristine
Uke 12 hadde jeg så mange bilder fra, som alle var med på å fortelle historien om hva vi hadde gjort den uken, så den ble på 3 doble sider! Forrige måned viste jeg dere del 1, og her kommer del 2! Del 3 kan dere se 9. Oktober ;) 
Jeg har brukt to Design A lommer fra Project Life til å ha bildene og PL-kortene mine i. Denne gangen ble det veldig mange bilder og lite PL-kort.
Men sånn må det bare bli noen ganger ;) 


PL-kortene jeg har brukt på denne siden kommer fra core kitet SUNSHINE.
Det er ett utrolig lekkert kit med veldig anvendelige farger og motiver.
Ett av mine favoritt kit! 
♥ 
Jeg valgte å pynte PL-kortene enkelt med stempel fra Ali Edwards, dotter og wood veneer figurer.

PL-kortene jeg har brukt på denne siden er også fra Sunshine kitet. Kortene har jeg pyntet enkelt med thickers og wood veneer stjerner

Linda
Jeg scrapper uke for uke, noe som vil si at jeg ofte får uker med bilder av vidt forskjellige ting, og med totalt forskjellige farger og temaer. Det kan innimellom by på utfordringer i form av å få en harmonerende side, spesielt med tanke på farger på bildene. Dette var en slik uke, og jeg har derfor valgt å gjøre om et bilde til svart-hvitt, for at det ikke skulle skille seg så ut fra de andre.

 
Alle kortene jeg har brukt denne gangen, kommer fra PROJECT LIFE BECKY HIGGINS MINDNIGHT EDITION CORE KIT. Jeg har valgt å utelukkende bruke av de grå kortene, for å holde sida så ren som mulig. Som pynt har jeg brukt WASHITAPEBLOMST HVIT PÅ GRÅ, samt en lilla med stjerner på. Stempelene kommer fra TECHNIQUE TUESDAY. Jeg har i tillegg brukt klistremerke fra SIMPLE STORIES DIY INSTA CLEAR STICKERS


For å gi litt farge til kortene, har jeg valgt å lage noen splættemerker med DISTRESS STAIN i fargen DUSTY CONCORD. For å lage slike merker, slår du bare flasken med distress stain hardt ned i papiret ditt. Det kan sprute litt, så det er lurt å ha papiret nedi en kasse når du gjør dette. Jeg har etterpå festet på en pebble oppå. Ukestittelen er skrevet ut på skissepapir. Ved å lage ukeskortene på denne måten, kan du skrive ut ukestittlene for mange uker fremover på en gang, slik at du har de liggende klar til når du trenger de. Vi håper du fikk litt inspirasjon til å være kreativ.
Velkommen tilbake :D

Kreative klemmer fra DT Linda og DT Kristine

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping