søndag 1. februar 2015

UTFORDRING #2 - KJÆRLIGHET OG NYTT DT MEDLEM ♥

Som mange vet hadde vi en DT CALL i desember og januar. Vi fikk inn mange gode søknader, og vi er helt imponert over hvor mange dyktige mennesker som driver med denne fantastiske papirhobbyen! Vi ønsker å takk alle som søkte om DT plass hos oss, og vi skulle ønske vi hadde en plass til alle sammen.
I tiden fremover vil vi presentere våre nye DT-medlemmer, og vi begynner i dag med å presentere en fantastisk dyktig scrapper og herlig person! Vi i Kreativ Scrapping har nemlig vært så utrolig heldig å få med oss ARNLAUG KOPPANG på teamet ♥

Dette sier Arnlaug om seg selv: Hei, eg heiter Arnlaug:-) Eg er ei dame på 32 år som er busett på Stord i Hordaland med mann, to små døtre og hunden vår:-)

Eg har scrappa siden 2008 og det tok ikkje lang tid før eg blei hekta på denne herlige hobbyen. For meg handler ikkje scrapping først og fremst om at eg MÅ dokumentere men at eg får utfolda meg kreativt samtidig som eg samler på minner og gleder familien. Eg jobbar fulltid som sosionom og i ein travel kvardag passer det perfekt å snika til seg eit pusterom på hobbyrommet. Eg blir inspirert av alt som skjer rundt meg i dagliglivet og i perioder berre MÅ eg få inntrykk over på papir. 


Eg scrapper stort sett layouter men litt kort, tags, art journaling og diverse anna dukker opp innimellom. Eg har ein variert stil og likar alt fra clean & simple til mixed media. Men eg må nok seie at det er mixed media eg trivest best med.

Eg gleder meg stort over å få væra med i dette flotte designteamet og håpar eg kan bidra med inspirasjon:-)


Vi er veldig glade for å ha fått Arnlaug med oss, og vi gleder oss til å se hva hun lager i tiden frem over! Vi er sikker på at hun kommer til å gi oss alle masse herlig inspirasjon :)

***
Så over til månedens utfordring :)
Februar er på mange måter en kjærlighetes måned, med både morsdag og Valentines day med bare noen dagers mellomrom. Det er slike dager det er kjekt å glede andre på ♥

Utfordringen denne måneden er: 

#2 - KJÆRLIGHET

Dere kan lage hva dere vil så lenge det er et papirprosjekt og at vi tydelig kan se at dere har løst utfordringen. Det er lov å kombinere våre utfordringer med andre, så lenge bidraget ditt er nytt.

Morsdagen er søndag 10.februar og Valentinsday er 14.februar ♥
Her er litt herlig inspirasjon fra DT:
I dag har jeg brukt en utrolig flott stensil Kreativ Scrapping akkurat har fått inn i butikken. Jeg har valgt å bruke februar arkene til Graphic 45 fra Time to Flourich collection til prosjektet mitt og har på forsiden klippet ut ulike deler av arket som er montert med 3d puter lagvis. Jeg bruker stort sett bare 3D puter på rull, da de sitter bra og er veldig holdbare. Inni kortet har jeg brukt det flotte Ellie Love Strung fra Paper Nest Dolls og fargelagt med Copic.

ARNLAUG:

Eg har laga ei side i Dylusion Artjournalen min, som handler om at ein kan vise kjærlighet for alle skapninger og ulike mennesker på jord. Kanskje verden hadde vært bedre då? 
Først har eg brukt Mod podge til å lime på mange ulike papir, servietter, gavepapir o.l for å skape struktur. Her er det perfekt å bruka resteark. Så har eg brukt ulike stensiler og tatt på molding paste gjennom dei. 
Eg har så påført gesso og maling i rosa og grønn. Til slutt har eg hatt på litt glimmermist.
Mens det tørka tegna eg engelen og dei rare skapningene inni hjerta. Desse fargela eg med Promarkers, du finner mange ulike Copics tusjer i nettbutikken som fungerer heilt supert til dette:-) Eg har og brukt litt maling tegningane. Til slutt malte eg på treet med hjerter og teksten. Her brukte eg ein type blekk som tydligvis ikkje var meint til å tegne med for det er enda ikkje tørt;-) Men det er jo det som er så supert med Art journaling. Her kan ein prøve ut alt mulig og ingenting blir "feil":-)

LINDA:


Jeg har brukt stensilen INTERTWINED CIRCLES fra Studio Calico på bakgrunnsarket sammen med modelling paste. Jeg har deretter festet bildet og et par småbiter ark i en klynge. Jeg har brukt 3D-PUTER under bildet for en 3D-effekt. Bak bildet har jeg en PAPER DOILIE. Jeg har brukt en penn fra PROJECT LIFE JOURNALING PEN SET for å skrive tekstingen på. Fordelen med dette settet, er at du får tre penner i forskjellige tykkelser, slik at du alltid har riktig tykkelse for hånden. 

KRISTINE 
Denne gangen har jeg laget en layout i farger jeg ikke vanligvis bruker, noe som var utrolig gøy! :D
Jeg begynte med å ta clear gesso der jeg ville har "clusteren" min på mønsterarket.  Deretter limte jeg små scrap på bakgrunnen som papirrester, chipboard biter, kakeservietter og bølgepapp. Jeg fant frem mod podge, embossing paste, glitter snow og clear gesso, som jeg tok på over det jeg hadde limt til bakgrunnen. Dette fordi ulike medier trekker til seg farge ulikt, og du vil da få mange stilige nyanser ut i fra samme farge. Så sprayet jeg over "clusteren" min med glimmer mist. Etter alt var tørt pyntet jeg med mer bølgepapp som jeg hadde dabbet hvit, svart sytråd, blomster og en overlay tittel fra Heidi Swapp. Mønsterarket jeg har brukt kommer fra Project life serien Jade, og er fra en paper pack.

Premien denne gangen er et gavekort på 100 kr fra Kreativ Scrapping. 

Utfordringen vil gå frem til 26.02 kl 21.00
Lykke til!
Gleder oss til å se hva dere lager ♥

Klem fra Designteamet og Kreativ Scrapping

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar - vi setter kjempestor pris på tilbakemeldinger fra dere.
Vi følger spent med på alt som kommer inn og gleder oss til å se all kreativitet deres.

Kreativite tanker fra
Design Teamet og Kreativ Scrapping