HJEM

fredag 31. oktober 2014

VINNER UTFORDRING #10, BABY

Ny måned nærmer seg slutten og det er på tide å kåre en vinner av KREATIV SCRAPPING sin oktoberutfordring. Vi har fått inn utrolig mange flotte bidrag med babytema og må bare si tusen takk for kjempeflotte kreasjoner og masse inspirasjon!

Vi har trukket en heldig vinner blant alle som har deltatt denne måneden, og vinneren får et gavekort til bruk i nettbutikken hos Kreativ Scrapping.Vinneren denne gangen ble bidrag nr. 45
MARITAS HOBBYBLOGGTa kontakt med oss på blogg@kreativscrappingblogg.no så sender vi deg en kode du kan bruke i nettbutikken.

Følg med for en ny morsom utfordring og inspirasjon fra designteamet!

Vi ønsker deg en fortsatt kreativ uke ♥

torsdag 30. oktober 2014

DÅPSKORT AV HILDE RØISEHAGEN

I dag har KREATIV SCRAPPING gleden av å presentere:
Vår kjære gjestedesigner Hilde Røisehagen. 
Hun har laget et nydelig dåpskort til gutt. 

Dette sier Hilde selv om kortet: Jeg har laget et dåpskort til en liten gutt på bestilling.
Har brukt egenlagde tekster, sugerør, osteklut, blonder og knapper. Bildet har jeg funnet på pinterest. Stemplene er fra Stempelglede.Tusen takk til Hilde for herlig inspirasjon ♥
Besøk gjerne Hilde sin blogg for å se original innlegget av kortet :) 
Vi håper dere ble inspirert til å være kreative.

klemmer fra Designteamet &

tirsdag 28. oktober 2014

MAJA DESIGN MINIKORT


 Titter innom for å vise dere et enkelt minikort i 4X4".
Dette kortet ble laget på utfordring, den gikk ut på at jeg måtte lage et kort på 30 minutter. Og dette ble resultatet: 


Tror aldri før at 30 minutter har gått så fort jeg! Men utrolig gøy.
Anbefaler dere alle å utfordre dere selv litt.

Som base til kortet har jeg brukt hvit bazzill, de lekre mønsterarkene er fra Maja Design, sommerfugler fra kort&godt, stempel fra Norsk stempelbland, kakerserviett, chipboard fra Dutch doobadoo, halvperler, osteklut og chipboard fra Wycinanka som Kreativ Scrapping forhandler. 
Jeg håper du fant litt inspirasjon til å være kreativ.
Takk for at du tittet og velkommen tilbake ♥
Kreative klemmer fra DT Kristine

PS! Det er forsatt litt tid til å delta på utfordringen vår, som er slutt kl 21.00 i kveld ;) 

mandag 27. oktober 2014

BABYKORT MED EGENLAGD MØNSTERARKI dag vil jeg vise en enkel måte å lage egne "mønsterark" til kort, ved bruk av CLEAR GESSO og GLIMMERMIST


Jeg bruker akvarellark som base. Man kan bruke hvilke ark man vil, men det er en fordel at arket ikke er for tynt. Jeg legger først på en STENCIL og smører på ganske godt med LIQUITEX ACRYLIC GESSO CLEAR med en svamp, og lar det tørke godt.


Når det har tørket helt, legger jeg stencilen over igjen, og sprayer med GLIMMERMIST. Jeg sprayet til sist litt over hele arket, uten stencilen på. Da får man en effekt der det er mer farge på de stripene med cleargesso, og disse blir også litt opphøyde fra resten av arket. Men du slipper gulfargen vanlig gesso kan gi på hvit bakgrunnsark.


Deretter er det klart for pynting. Jeg bruker Tim Holtz TONIC PAPER DISTRESSER på kantene. For å få hvite flekker bruker jeg korrekturlakk, som jeg lett spruter på arket. Jeg har brukt DOILIEPOM POM AQUACHERRY BLOSSOM og ROSE til å pynte med. Stemplene kommer fra Staz, #MED OMTANKE.


Den lille gutten er laget med HEARTY SUPER LIGHTWAY MODELLING CLAY og MOLD N POUR. Fordelen med papirleire, er at vekta blir veldig lav. Man slipper da problemet med å få tung pynt til å henge fast på kortet, og den totale vekta holdes nede dersom kortet skal sendes i posten.


Innsiden er enkelt dekorert med mer "mønsterark" og stempler fra Staz, #med omtanke, samt PAPIRDESIGN

Kreativ klem fra DT Linda

søndag 26. oktober 2014

Bind it All Zutter MINIALBUM

Hei alle sammen!
Selvom vi har baby tema denne måneden tenkte jeg bare å snike meg innom og vise noen bilder av ett av albumene jeg lagde til august nummeret av Ett Trykk. Dette bladet er virkelig å anbefale!

For å lage albumet lagde jeg fire lommer med tag oppi (med god hjelp av min fantastiske Camilla!) som jeg til slutt satte sammen med min ZUTTER Bind-It-All maskin. Denne maskinene er jeg så glad for at jeg kjøpte, jeg har laget flere små minialbum og skal nå igang med å lage 2015 kalenderen min ved hjelp av denne.

Her kommer et aldri så lite bilderas... som vanlig ;)

Teksten på forsiden er fra Norsk Stempelblad A/S og dette er min favoritt av alle sammen. Perfekt til konfirmanten! Denne er fra Konfirmant 01 platen

Blomstene mine er som alltid fra WOC og Kort og Godt
Pom Pom Ribbon fra Melissa Frances, liten lightbulb fra Prima og den nydelige French Pastry Doily dien fra Cheery Lynn

Flere flotte tekster fra NSB.. De er perfekte og stempler utrolig fint.
Jeg har brukt Memento, Rich Cocoa.

Basen for albumet er laget av Bazzill Kraft
Til albumet brukte jeg disse ringene fra We R Memory Keepers


Herlig tekst fra Tim Holtz og litt bølgepapp som er malt med Snow Cap Dabber.Lommen til pengegaven er laget med denne fiffige diesen fra Sizzix/Tim Holtz, Pocket envelope Bigz Dies

Hele albumet med tag'ene halvt ute
På hver tag har jeg skrevet litt til Sofie om små ting vi har opplevd helt fra jeg så henne bli født for 15 år siden, litt tanker, velmente ord og kjærlige dikt. 
En koselig ting hun stadig vekk leser i og som jeg håper at hun alltid vil ha med seg.

Det var alt for i kveld fra meg
Ha en fortsatt god kveld og en god natt alle sammen ♥

Klemmer fra DT Jill


lørdag 25. oktober 2014

PAPIRDESIGN BABYKORT


Siden månedens tema hos KREATIV bloggen er baby, vil jeg dele et ROOSA babykort med dere.

Dette er laget til en nydelig liten jente som kom til verden tidligere denne måneden. 
 Som base til selve kortet har jeg brukt hvit bazzill kartong. Det har jeg også brukt til matte, rammer og skrivefelt. De super søte mønsterarkene som jeg har brukt er fra Papirdesign. Stemplene er fra Kort og godt, charms fra KS, halvperler fra Papirdesign, bånd fra Maya Road, blonder, og bilde fra pinterest.torsdag 23. oktober 2014

POSEKORT TUTORIAL


I dag vil jeg vise dere en enkel måte å lage posekort av 6x6" mønsterark. Jeg er veldig glad i 6x6" blokker med papir, både til scrapping, PL og kortlaging. Til dette posekortet, har jeg brukt et 6x6" ark direkte fra blokka. Du kan selvsagt lage posen på samme måte som beskrevet her med andre arkstørrelser, men her vil jeg vise med 6x6"


Som base for kortet, har jeg brukt et ark fra SIMPLE STORIES SN@P COLOR VIBE. Disse er veldig flotte i fargene, og med fine nøytrale mønster.


Jeg legger mønsterarket med mønsteret ned og scorer ved 1 5/8" og 4 3/8". (Dersom du har mønsterark som har en bestemt retning som skal være opp, må du passe på at den øverste kanten er oppe mot scoreboardet)


Deretter lager jeg brettekant nede, 1" inn fra kanten, og klipper vekk som vist på bildet. Alle brettekantene brettes på baksiden av arket, slik at alle bretter brettes inn mot hverandre.


 Jeg bruker Glue Dots SUPER STICKY TAPE 6mm til å feste posen sammen. Jeg bretter først de lange brettene, og nederste flipp etterpå. Dersom du ønsker mer pyntet pose, kan du velge å bruke kantpunch på flippen før du limer den fast.


Nå er posen klar til å pyntes. Jeg bruker en 1" PUNCH og puncher ut en liten del på øverste side av posen. (Pass på så du ikke puncher begge sidene i posen) Denne delen puncher jeg ut, så det skal bli enklere å ta ut og inn tagen som skal inni. 


Tagen kutter jeg til av hvit kartong i ca 2 1/2" x 5". Jeg pleier runde av hjørnene med HJØRNEPUNCH fra American Crafts. Jeg pynter deretter tag og pose med stempler, blomster, OSTEKLUT og POM POM BÅND

Jeg håper dere har blitt inspirert til å lage egne posekort :)

Ha en flott og kreativ dag!

Klem fra DT Linda