mandag 31. august 2015

VINNER AV UTFORDRING #8 - BURSDAG

Hipp hurra og trallala! For en herlig gjeng dere er, og ikke minst kreativ!♥
Dere er helt super, og vi blir så imponert over alt det fine dere lager! :)
Tusen takk til alle som deltok på utfordringen vår.

En heldig vinner er trukket ut og får et gavekort på 100,- til bruk i nettbutikken til KREATIV SCRAPPING.

VINNEREN ER:

Nr 17. Gry

Gratulerer så masse :D
Ta kontakt med oss på blogg@kreativscrappingblogg.no så sender vi deg en kode du kan bruke i nettbutikken.

Vi håper dere er klar for en ny utfordring i morgen!
Vi gleder oss til å se hva dere lager og ønsker dere alle sammen en kreativ måned ♥

torsdag 27. august 2015

KORT UTEN MOTIV

Hei Hei alle sammen :)

Titter innom med et kort jeg har lyst til å dele med dere i dag :) 


Jeg har i det siste laget en del kort uten typisk motiv som fargelagte stempeltrykk eller andre bilder.
Det er gøy å lage litt andre ting enn ellers. Som base til kortet mitt har jeg brukt en kartong som er 5 1/2" x 5 1/2". Den har jeg kledd med flere lag med mønsterpapir fra ulike produsenter. Rundt kanten på alle papirene har jeg brukt et risse hjul til å lage "falsk søm". På notearket har jeg brukt en punch på kanten. Blomstene er fra Wild Orchid Crafts, de har noen av de lekreste blomstrene du kan tenke deg og Kreativ Scrapping er forhandler for disse blomstene ♥ Ellers har jeg pyntet med chipboard fra Wycinanka, pyntebær og Krystaller fra Papirdesign
tirsdag 25. august 2015

VI HAR GLEDEN AV Å PRESENTERE SIGRID DOKSHEIM ♥

Endelig er vi klar for å presentere dere for vårt nyeste tilskudd til Designteamet.
I løpet av sommeren har vi fått med oss to fantastisk kreative damer, Kjersti Volla som vi presenterte tidligere i måneden og Sigrid Doksheim som dere skal få bli litt bedre kjent med i dag :)

Vi i Kreativ Scrapping er kjempe glad for at denne dyktig damen ville være med på teamet vårt!
Sigrid lager knall lekre layouts og stilige kort. Hun har et særpreg på det hun lager som gjør at det skiller seg ut i fra mengden som et friskt vindpust! Det er inspirerende å studere prosjektene til Sigrid, og man får lyst til å kaste seg over scrappesakene med en gang! :D
Vi gleder oss til masse herlig inspirasjon fra Sigrid ut over høsten!

Dette sier Sigrid om seg selv: 

Hei, jeg heter Sigrid Doksheim, kanskje kjent for noen som gosti (et snodig kallenavn som min storebror fant opp da han var liten:-) Jeg bor i Tønsberg, er 38 år, gift og har to barn. Til hverdags jobber jeg som lærer og koser meg veldig med papirhobby ved siden av. Sammen med en venninnegjeng tok jeg et kurs i 2008 da min yngste ble født, og har holdt på med scrapping siden. Til å begynne med lagde jeg bare LOer, men det har også blitt en god del kort etter hvert. Det er vanskelig å definere hvilken "stil" jeg har, men jeg bruker ofte mye farger og lag på lag på prosjektene mine. "Clean and simple" er også en stil jeg er glad i.


Dette sier Sigrid om prosjektet sitt: Her har jeg laget et veldig enkelt kort (sa jeg at jeg likte "clean and simple?" :-) Over basen av bazzill kartong har jeg brukt kraft kartong. Uglene er klipt ut av et gammelt mønsterark og "grenen" er washi tape. Til slutt har jeg stemplet på en hilsen (Papirdesign) og satt på et lite hjerteklistremerke.
Jeg gleder meg til å være kreativ her på Kreativ Scrapping :-)
Hilsen Sigrid


♥♥♥

Velkommen til teamet vårt Sigrid, vi er kjempe glad for å ha deg her ♥
Og gleder oss til å se hva du skaper :)

søndag 23. august 2015

ESKEKORT TUTORIAL


Hei hei!
I dag ønsker jeg vise dere hvordan man kan lage enkle men lekre eskekort :) 

Det dere trenger for å lage dette kortet er:
- Scoreboard
- 1 kartong som måler 5x7"
- 1 kartong som måler 5 1/8 x 12"
- Lim (Enten tape eller flytende)
- Saks
1. Det første vi skal gjøre er å lage "skuffen" til kortet. Til å lage den trenger du den biten med kartong som måler 5x7". På langsiden scorer du på 1" og 6".


2. På kortsiden av kartongen scorer du på 1" og 4"

 3. På langsidene av kartongen klipper du langs der du scoret og helt inn til der scorelinjene fra begge sidene møtes (Se piler). For finere montering pleier jeg å skråklippe hjørnene på kartongen. 


 4. Før du limer "skuffen" sammen så pass på at du har brettet alle scorelinjene godt. Jeg bruker å dra en linjal over alle linjene mens jeg bretter. Dette gjør at det blir finere når jeg limer sammen.
Når det er gjort limer du sammen skuffen og lar den tørke. 

5. Nå skal vi lage selve kortet og esken. Til det trenger du biten med kartong som måler 5 1/8 x 12".
På langsiden scorer du kartongen på 3", 4 1/8", 7 2/8", 8 3/8" og 11 3/8" 

 6. På samme måte som med "skuffen", brett alle scorelinjer godt før du monterer sammen esken.
Det er på den lille flippen du skal ta lim på og brette den slik at du får et rom hvor "skuffen" skal inn i. Du vil få en flipp på 3" som står opp på venstre side som blir selve kortet. 

 Her er mitt kort ferdig montert og pyntet: 
Eskekortet har jeg pyntet med nydelige mønsterark fra Maja Design. Det jeg liker så godt med MD papirene er at du kan kombinere både ny og gamle serie for fargene tonene passer i lag.
Ellers har jeg pyntet med lekre blomster fra Wild Orchid og Wood veener stjerner fra Studio Calico.
Stempelet jeg har brukt er fra Papirdesign. Motivet mitt er fra Magnolia og det har jeg fargelagt med Copic. Under motivet har jeg hatt litt osteklut og en diecut fra en Magnolia Dies.

 
 Motivet er fargelagt med Copic: Her er produktene jeg har brukt for å lage dette eskekortet ♥


fredag 21. august 2015

TAG MED DISTRESS INK OG STENSILER

I dag har jeg lyst til å vise dere denne tag'en, som er laget i en helt annen stil enn den jeg normalt pleier å lage. Og det var bare så gøy å leke seg med denne!!
 
 
Utgangspunktet er en Kraft Tag #8. Deretter har jeg brukt "Bubbles" stensilen fra Tim Holtz, og Distress Paint i fargen Picket Fence for å få til de lyse sirklene i bakgrunnen.
 
 
Deretter har jeg svertet tag'en med Distress Ink i ulike farger. Jeg har ikke notert hvilke farger jeg har brukt, men vet at jeg brukte Walnut Stain rundt kantene. Jeg har også stemplet med bakgrunnsstempel fra Tim Holtz langs kanten.
 
 
Fuglen er fra "Bird Crazy" stempelplaten til Tim Holtz. Den er stemplet på akvarellpapir, farget med Distress Ink på Ink Blending Tool. Jeg maskerte øynene mens jeg fargela fuglen, og tok bort masken etterpå. Da klarte jeg å bevare hvitfargen i øyet. Fuglen er klippet ut for hånd, men jeg stemplet den også rett på tag'en slik at jeg fikk med føttene.
 
 
Gullsirklene er laget med "Dot Fade" stensilen til Tim Holtz, embossing pasta og embossing pulver i gull. Pulveret has på mens pastaen er våt, og smeltes med en varluftspistol etter at pastaen har tørket. Jeg har brukt Heat It varmluftspistol fra Ranger. Stillegående og effektiv. 
 
 
Til slutt satte jeg på navn og alder med små bokstavklistremerker, samt litt metallpynt og litt bånd.
 
Jeg synes det var så gøy å lage denne tag'en, og kommer helt sikkert til å prøve meg på det igjen! Håper du også fikk litt inspirasjon til å prøve.
 
Klem fra DT Veronica