fredag 31. juli 2015

VINNER AV UTFORDRING #6 & #7 - SKISSER

Så var sommerferien over for denne gangen, i hvertfall for oss hos Kreativ Scrapping :)
Det har vært 2 herlige måneder, men selv om vi har vært på ferie har vi kost oss med de herlige bidragene dere har laget ♥ Tusen takk til alle som har deltar på vår utfordring :) 

En heldig vinner er trukket ut og får et gavekort på 100,- til bruk i nettbutikken til KREATIV SCRAPPING.

VINNEREN ER:

NR 6. MONICA

Ta kontakt med oss på blogg@kreativscrappingblogg.no så sender vi deg en kode du kan bruke i nettbutikken.

Vi håper dere er klar for en ny utfordring i morgen!
Vi gleder oss til å se hva dere lager og ønsker dere alle sammen en kreativ måned ♥

lørdag 25. juli 2015

BURSDAG OG BRYLLUPS KORT

Heisann :) 

I dag er det min tur til å publisere her på KS bloggen og denne gangen har jeg laget to kort som jeg ønsker å dele med dere. På kortene har jeg brukt mange produkter fra de samme produsentene men likevel er kortene veldig forskjellige. 

 Til å lage dette kortet har jeg brukt hvit kartong som base for kortet mitt. Basen har jeg kledd med lekre papirer fra en av mine favoritt produsenter, nemlig Maja Design. Her har jeg kombinert har fra flere serier, både fra Vintage spring, Vintage summer og Vintage Frost.
Papirene til Maja Design er utrolig anvendelige og sååå lekre ♥ Jeg har pyntet kortet med blomster fra Wild Orchid Crafts, osteklut, stempel fra Papirdesign, Jute, die-cut fra Memory box og halvperler

♥♥♥

 På dette kortet har jeg også brukt papirer fra Maja Design. Både fra Vintage Summer og Vintage Spring. Jeg har pyntet kortet med dies fra Memory box og La-La land, blomster fra WOC, osteklut, charms, kakeserviett og halvperler.

♥♥♥
Jeg håper du fikk litt inspirasjon til å være kreativ.
Tusen takk for at du tittet og velkommen tilbake :)

Kreative Klemmer fra DT Kristine

torsdag 23. juli 2015

TUTORIAL - KORT MED PLASS FOR GAVEKORT

Hei alle sammen!
 
I dag har jeg lyst til å vise dere dette kortet som var mitt bidrag til juninummeret av Ett Trykk. Kortet er laget med plass til gavekort, og består av to deler. Det innerste kortet måler 7x5 inch, mens det ytterste kortet måler ca. 5x5 inch, og trekkes ned over det innerste kortet for å lukke det.

 
Jeg har dessverre ikke noen bilder som viser trinn for trinn fremgangsmåte, så jeg skal prøve å beskrive den i stedet. Ta utgangspunkt i en kartong på 12x12 inch, og del denne i to deler: en del på 7x11 inch og en del på 5x12 inch.
 
 
Den største delen preges på 4 og 9 inch (av 11). Bruk en kantpunch på den største klaffen. Den minste klaffen brettes inn og limes fast i topp og bunn for å lage plass til gavekortet eller sedler. Her har jeg limt fast arket med gratulasjonsteksten før jeg limte fast klaffen. Pynt med mønsterark etter eget ønske.
 
 
Den minste delen skal brettes rundt den største, og det er best å gjøres dette etter at den innerste delen av kortet er ferdig. Det vil bli en overlapp på baksiden der den lille delen limes sammen til en (flat) ring, slik at det lille kortet kan tres over det store.
 
 
Det lille kortet pyntes som ønsket. Her har jeg brukt et motiv fra Magnolia, og fargelagt det med Copic Sketch Markers. Det lille tekststempelet er fra Norsk Stempelblad. Bingostempelet er fra Joy Crafts, og poststempelet er fra Kort & Godt. Blad fra Dutch Doobadoo, og blomster fra Wild Orchid Crafts.
 

På det innerste kortet har jeg festet to halvperler slik at det ytterste kortet ikke sklir ned når det tres ned over det innerste.
 

Håper dette var forståelig. Om det er behov for trinn for trinn bilder så gi meg et lite vink i kommentarfeltet, så skal jeg se om jeg ikke får laget et nytt kort etter samme mal.
 
Fortsatt god sommer!
 
Klem fra DT Veronica

tirsdag 21. juli 2015

DÅPSKORT TIL GUTT

I dag har jeg lyst til å vise dere dette dåpskortet som var et bestillingskort til guttedåp.


Motivet er en gammel favoritt fra Magnolia, og jeg har fargelagt det med Distress Ink reinkere. Fargeoversikten finner du nederst i innlegget. Motivet er stemplet med Staz On i fargen Jet Black på glatt akvarellpapir. Rundt motivet har jeg brukt et stempel fra Stempelglede og Distress Ink i fargen Frayed Burlap. Den samme fargen har jeg brukt til å sverte rundt alle kantene.

Blomstene er fra Wild Orchid Crafts. Tag'en er en die, og navnet på dåpsbarnet er skrevet for hånd.
Banneren med dåpsteksten er klippet ut for hånd. Rundt kanten har jeg brukt et gammelt rissehjul fra mammas syskrin.
Diesene er fra Spellbinders. Fjærene er fra en fjærpakke.
 Jeg har brukt følgende farger:
Hud: Vintage Photo og Tattered Rose
Kinn: Aged Mahogany og Victorian Velvet (blandet)
Hår: Antique Linen og Walnut Stain
Klær: Weathered Wood
Sko: Black Soot
Krone: Antique Linen og Scattered Straw
Skygge rundt motivet: Broken China
Ønsker dere alle en fortsatt fin sommer!
Klem fra DT Veronica

fredag 17. juli 2015

Gøy med tags!

Eg elsker å lage tags:-) Tags er så anvendelige og gøye å lage. Perfekt format til å prøve nye teknikker, til eit lite kort, når kreativiteten står fast, eller berre for kos:-)

Eg har laga to tags med samme teknikker og farger. Dei er enkle og superraske å lage:-)


Bakgrunnene er laga med distressink og stensiler. Eg har brukt to hovedfarger og litt ulike nyenser av fargane.  Pynten er enkel for å få fokus på stempletrykkene. Eg har stifta fast blomane, noko eg syns er ein artig detalj. Ellers er det pynta med buttons, epoxystickers og ordklistermerker

Ha ein strålande fredag:-)

onsdag 15. juli 2015

COPIC INSPIRASJON - BRYLLUP

Sommeren er en populær tid for bryllup, og hva passer vel bedre enn å ha nettopp bryllup som tema for denne månedens copic inspirasjon?
 
Utfordringen med å fargelegge brudepar er gjerne at kjolen er hvit, og det kan være litt vanskelig å få til skyggelegging uten at kjolen ser grå ut. Her ser dere hvordan jeg har valgt å løse oppgaven. Motivet er et digistempel fra Tiddly Inks.
 
 
Jeg har valgt å legge litt svak farge i ytterkant av kjolen, samt litt mørkere skygger der det naturlig ville vært folder på skjørtet. Lyset er ikke helt optimalt på disse bildene, så kjolen så litt hvitere ut i virkeligheten enn det den gjør på disse bildene.... Det gule på brystet på brudekjolen er glitteret som jeg hadde på da motivet var ferdig fargelagt. Angret litt etterpå, men da var det for sent å gjøre noe med det...
 
 
I tillegg vil en farge rundt motivet være med på å få motivet til å "poppe", og kjolen trer bedre frem. I stedet for å fargelegge brudgommens antrekk helt svart har jeg gått for en varm gråfarge. Slik ble kortet da jeg var helt ferdig med det.
 
 
 Jeg har brukt disse fargene:
Hud: E00 - E000 - E0000 - E93
Hår (dame): E49 - E47 - E44 - E43 - E42 - E41
Hår (mann): E55 - E53 - E51 - E50
Kjole: W3 - W1 - W0 - W00 - 0
Dress: W7 - W5 - W3 - W1 - W0 - W00
Sko: N8 - N6 - N4 - N2 - N0
Skygge rund: B01 - B000 - B0000
 
Håper du ble inspirert til å fargelegge litt.
Ha en fortsatt fin sommer!
 
Klem fra DT Veronica

mandag 13. juli 2015

BABYGIRL ♥

 Denne gangen har jeg laget et kort til baby-jente som jeg ønsker å dele med dere.
Tidligere i vår kom Maja Design ut med en ny serie, Vintage baby. Det er en utrolig lekker serie med nydelige papirer i god kvalitet. Selv om dette er en baby-serie så passer mange av arkene veldig fint til andre type prosjekter også. På dette kortet har jeg brukt noen av jente-arkene i serien ♥ 

Til å pynte kortet mitt har jeg brukt dies fra Lala-land, Cherry Lynn og Magnolia. Blomster, halvperler og stempel fra Kort og Godt. 

Motivet er fra Lala-land, og det har jeg fargelagt med Copic.
fargene jeg har brukt er
HUD: E93, E51, E50, E21
HÅR: E42, E41, E40
KLÆR/LUE: R85, R83, R81, R000


Innsiden av kortet har jeg pyntet enkelt med die-cuts og stempel ♥

Her er produktene jeg har brukt for å lage dette kortet:

lørdag 11. juli 2015

EPIC FUN

Heisann alle sammen :)

Jeg håper dere nyter late fine sommerdager og stor koser dere!
I dag titter jeg innom med litt mer inspirasjon til vår skisse utfordring


Som utgangspunkt for min layout har jeg brukt skisse #2, men i stedet for flere lag med papir har jeg brukt chipboard, washitape og osteklut for å skape en lag på lag effekt. I tillegg har jeg brukt embossing paste, stencil, distress pad, stempel og maling på bakgrunnen min for å gi siden min litt dimensjon.
Layouten er enkelt pyntet med stickers, en tittel og roller stamps. 


Her er produktene jeg har brukt til å lage denne siden:

torsdag 9. juli 2015

PROJECT LIFE INSPIRASJON #7

Heisann alle sammen :)
Vi håper dere er klar for månedens dose av lommescrapping inspirasjon.
Det er kommet mange herlige lommescrapping nyheter i nettbutikken, så ta gjerne turen innom.
Det er veldig kjekt at det satses så mye på denne scrappe-måten, for det gjør at det blir mange lekre produkter for oss lommescrappere som vi kan boltre oss med når vi lager sidene våre :D Jippi!

Her er litt inspirasjon fra designteamet ♥Denne gangen ble det en enkel side hvor jeg har brukt PL-kort fra favoritt kitet mitt Dreamy ♥ Dette er virkelig et lekkert kit med både craft toner, blå-toner og rosa-toner! For å gjøre kortene litt mer personlige så har jeg brukt en sjablong som jeg har kuttet ut selv med Silhouette og sjablong materiale. Det er veldig enkelt å lage egne sjablonger og det er gøy med design som ikke alle andre her. Sjablongen min har jeg brukt sammen med embossing paste.


Jeg har blitt veldig glad i vannfarge-look på prosjektene mine og får å få til denne looken så bruker jeg ofte distress stains eller forskjellige mister som jeg blander med vann. Datoen har jeg stemplet på med roller stamp fra Project Life og pilen er en chipboard fra Wycinanka.I dag vil jeg vise en enkel side med kort fra MAGGIE HOLMES core kitet . Dette kitet har veldiglekre fargetoner, og flotte kort, og har seilt opp på en av favorittplassene mine.


Sida er holdt ganske enkel, med mye tekst, og litt pynt. Teksten "En helt super dag!" er laget ved hjelp av IMAGEPAC STAMPMAKER kit, og stemplet med ARCHIVAL INK jet black.


Bilder og kort er pyntet med klistremerker med gjennomsiktig bakgrunn fra SIMPLE STORIES INSTA CLEAR STICKERS . Jeg har i tillegg pyntet med hvite DOTTER. Mønsterarkene i sekskanter er stanset ut med en Project Life-dies fra Sizzix
Vi håper du fikk inspirasjon til å være kreativ,
Tusen takk for at du tittet og velkommen tilbake ♥