torsdag 30. april 2015

VINNER AV UTFORDRING #4 GULT ER KULT

April nærmer seg slutten og våren er her! Det er virkelig herlig med fuglesang og varme dager i solveggen. Denne måneden har vi fått inn mange flotte og gule bidrag! Vi i Kreativ Scrapping bobler over av inspirasjon! Tusen takk til alle som deltok på vår utfordring ♥
En heldig vinner er trukket ut og får et gavekort på 100,- til bruk i nettbutikken til KREATIV SCRAPPING.

VINNEREN ER:

NR 19 - GOSTIS
Ta kontakt med oss på blogg@kreativscrappingblogg.no så sender vi deg en kode du kan bruke i nettbutikken.

Vi håper dere er klar for en ny utfordring i morgen!
Vi gleder oss til å se hva dere lager og ønsker dere alle sammen en kreativ måned ♥

tirsdag 21. april 2015

Bursdagskort i rødt

Dette motivet fra My Besties fargela jeg for lenge siden, og det passet meg perfekt da jeg skulle lage kort til en venninne.
 

 Stempelet er et digistempel, men du får det også som vanlig stempel. Ved siden av motivet har jeg stemplet et ministempel fra Norsk Stempelblad. Blomster fra Wild Orchid Crafts og Kort & Godt.
 
Bingostemplene fra Joy Craft er en favoritt. Pennesplitten finner du her.
 
 
Det herlige hjertet med klokke finner du også hos Kreativ Scrapping. Glitter fra Stickles i fargen Platinum. Den søte metallpynten over motivet finner du her.
 
 
Motivet er fargelagt med Copics. Jeg har brukt følgende farger:
Hud: E21 - 51 - 50
Kinn: E93
Øyne: YG97 - 95 - 93 - 91
Rød: R59 - 37 - 35
Grå: N8 - 6 - 4 - 2 - 0
Brun: E39 - 35 - 33 - 31
 
Flere bilder i bloggen min!
 
Klem fra Veronica 

søndag 19. april 2015

PÅSKESETT AV ELIZABETH ELTON

I dag har KREATIV SCRAPPING gleden av å presentere:
vår kjære gjestedesigner Elizabeth Elton
Hun har laget et nydelig påskekort og kurv ♥
Dette sier Elizabeth om seg selv: Jeg heter Elizabeth, gift, ett barn og bor på Østlandet. Jeg har scrappet siden 2006, begynte med LO'er og bildescrapping, men har gått mer og mer over til kort- da helst med fargelagte motiv. Jeg har vært med i mange ulike designteam opp igjennom årene, for tiden er det Copic Marker Norge og Copic Marker Europa jeg er med, fordi fargelegging med Copics er min store lidenskap. Jeg jobber til daglig som sosialarbeider – så det finnes ikke noe bedre enn å koble helt av med tusjer og papir og pynt etter en lang dag med store og små utfordringer. Jeg holder kurs i blant fordi det er utrolig morsomt og inspirerende, ellers er jeg alltid på jakt etter inspirasjon i bloggverdenen, på facebook og instagram. Stikk gjerne innom bloggen min http://scrappelizabeth.blogspot.com eller følg meg på instagram @cardville


Jeg har laget et påskesett i to deler, en liten kurv til godteri og et påskekort. Jeg har brukt samme materialer på begge delene.
 Kortet er laget ved å skjære til en 12 x 6 kartong (kraft) og brette på midten. På kantene har jeg brukt Martha Stewart Flourish Edge punch på 3 sider av kortets forside og bakside. Skjær til paneler i hvit Bazzill og mønsterark til forside og innside. Bruk punchen på alle fire sider av alle panelene. Skjær til panel, stans ut dies i Big Shot'en og pynt. Alle paneler og dies er svertet med Distress Ink Walnut Stain. Jeg har laget falsk søm med et rissehjul. Så har jeg pyntet med dies og Wild Orchid Craft blomster. "Sommerfulgene er laget ved å stanse ut 4 stk Filigree corner dies fra La La Land crafts. Sett dem sammen hjørne mot hjørne og lim en halvperle i midten, så har du en sommerfugl.

 Motivet er Avery Easeter Bonnet fra The Paper Nest Dolls. Jeg har stemplet med Memeonto blekk på Holtz Perfect coloring paper. Motivet er fargelagt med Copic Sketch Markers. Etterpå har jeg stanset ut motivet med Spellbinder oval large, og laget en matte bak i kraft kartong med Spellbinder scalloped oval large.
Copic tusjene jeg har brukt er: 


  Kurven er laget etter en mal jeg fant hos Jenny Hodgins: http://jfroog.blogspot.co.uk/2013/03/easter-basket-and-tutorial.htmlKurven er laget av et stykke kartong på 5 1/2 x 6 inches. Jeg har dekket den med hvit Bazzill og mønsterark i tillegg til kraft kartongen som brukes i tutorialen. Jeg har også brukt en Magnolia dies- Tilda Lace, på hanken.
Produkter fra Kreativ Scrapping:Kreativ hilsen fra 

lørdag 18. april 2015

GELATOS - MIXED MEDIA KIT

Hei hei, håper dere har ein strålande lørdag:-)
Eg er nettopp kommet heim fra ein scrappe-hytte tur med gode venninner, har virkelig storkosa meg!

Det eg kosa meg mest med var Faber Castell sitt mixed media kit med Gelatos. Det var rett og slett utrulig gøy, og fargane på Gelatosene var rett og slett magiske sammen:-)

I dette kitet får du muligheten til å lage ei lita bok med sider i ulikt materiale. Alt du trenger er i kitet og det er perfekt dersom du ønsker å prøva mixed media. Det er små krukker med medium så dei blei brukt opp i løpet av prosessen, men eg har eit supert mini album fra 30 års dagen min og 3 nydelige Gelatos:-)Bildene eg har brukt er rimelig dårlige og det gjenstår litt finjustering og journaling før albumet er ferdig. Men litt detaljer fra festen får eg holde for meg sjølv;-)

Forsida er laga på ei plate med tremotiv. Her har eg lagt på litt tissue paper og brukt glassbeed gel gjennom ein stensil (alt er i kitet). Hjerte er laga av porselens leire og farga med gelatos.


Den neste sida er akvarellpapir. Her har  eg blanda ut gelatos med vatn og latt det renne fra toppen. Eg har og laga ein farga modeling paste av noko som heiter whipped spackle. 

På denne sida har eg lagt på eit lag med whipped spackle. Sida var  i tjukk papp. Denne skulle tørke litt før ein skulle stemple i det for så og farge med gelatos og vatn. Eg gløymde den ut litt og plutselig var den litt for tørr. Men ein aner eit par sommefugler i teksturen. Eg har og dabba på litt gesso med ein liten dabber.

Her har eg overført eit bilde på ei overlay side. Det blei ein utrulig kul effekt når eg ikkje gnidde vekk papiret skikkelig, og når ein blar i albumet og får lys bak, ser ein bildet slik det er orginalt:-)
Denne sida er av lerret. Her har eg tatt på gelatos og vatn og lagt over plastfolie til det var tørt. Det blei då ein ganske stilig effekt i bakgrunnen. Neste gong velger eg eit anna materiale og jobbe på med denne teknikken, då lerret krølla seg veldig. Fekk liksom ikkje full effekt av plastfolien. Det er dette som er så utrulig gøy med eit slikt kit, ein får prøvd ut masse gøy og oppdager kva ein kunne gjort annerledes:-)

 Den siste sida er av kraftig grå papp. Her har eg først limt på litt tissupaper, så krøllete maskeringstape. Tapen er farga med gull gelatos som er gnidd utover. Så tok eg på orange gelatos som eg hadde vatn på. Til slutt er det spraya med mist laga av rosa gelatos og vatn. Eg har og hatt på litt gesso gjennom ein stensil .

Dette var rett og slett utrulig gøy og eg kommer definitivt til å lage fleire mini album:-)

Håper dette var til inspirasjon, klem fra Arnlaug:-)

onsdag 15. april 2015

COPIC INSPIRASJON APRIL


Heisann alle sammen :)

Denne gangen på Copic Inspirasjon er tema ROSA.
Det finnes veldig mange flotte og lekre kombinasjoner man kan lage i rosa toner med Copic.
Rosa er en farge som vi ser at er veldig populær å bruke på stempeltrykk.
Derfor ønsker vi denne gangen å vise dere noen av våre favoritt kombinasjoner av rosafargen ♥


DT KRISTINE

Rosa er en farge jeg bruker mye på motiver jeg fargelegger, alt i fra dus rosa til knall rosa.
Men jeg fant tidelig en favoritt kombinasjon som kan passe fint til fargerike kort så vel som shabby chic kort. Og det passer meg veldig fint for jeg varierer på hvilken stil jeg har på kortene mine.

Min favoritt kombinasjon er : R85, R83, R81, R000

Ønsker jeg en dus kombinasjon bruker jeg mest av  R83, R81, R000 på motivet, og fyller på med svake skygger av R85. Til dette motivet har jeg brukt R85 ganske mye for å få til gode skygger, og litt kraftigere rosa tone på motivet. Man kan få ganske mange forskjellige rosafarger ut av få tusjer og det er veldig gøy :D HUD: E93, E51, E50, E21, E11
HÅR: E44, E43, E42, E41, E40
ØYNE: BG02, BG01
KLÆR: R85, R83, R81, R000

♥ 

Vi håper dere fikk inspirasjon til å være kreativ.
Takk for at du tittet og velkommen tilbake ♥ 

mandag 13. april 2015

LAYOUT - VANNKOPPER


Som den scrappemamma'en som jeg er så må jo ALT dokumenteres.
Intet unntak var det da guttungen fikk vannkoppene i februar 2014.
Det kom akkurat passe mange, og han var heldigvis i veldig fin form.
Men stakkars lille goklumpen måtte stille opp på bilde hver dag, mamsen måtte ha bilder av alle forandringene! hehe Skal ikke være lett å være barn av en scrapper ;)
Men morsomme minner blir det ut av det. 

Denne layouten er litt annerledes enn jeg ellers pleier å lage, for vanligvis bruker jeg alltid et eller flere medium på bakgrunnen min. Her derimot har jeg kun bruk mønsterark og pynt til både bakgrunn og pyntingen. Litt gøy å lage litt annet og utfordre seg selv stilmessig.
lørdag 11. april 2015

TE-LYS KORT TUTORIAL


Heisann alle sammen :)

Denne gangen skal jeg vise dere hvordan jeg har laget disse søte små TE-LYS KORTENE. De er helt super å gi vekk i gaver og de er super rask å lage.

Dette trenger dere av utstyr: 
- Mønsterark i 5 x 10 "
- Scoreboard som har inch
- Bonefolder
- Lim
- Dies
- Stansemaskin/skapell
- Saks


Steg 1: 
På kort siden av mønsterarket ditt scorer du arket på 1" og 4" 


Steg 2: 
På langsiden av mønsterarket ditt scorer du arket på 1", 4 1/2", 5 1/2" og 9" 


Steg 3: 
 Brett langs alle scoring linjene dine slik at det blir enklere å montere esken din. Klipp i brettekanten der pilene merker. Du kan med fordel skrå kantene for at den skal bli finere når du monterer den sammen. Ikke klipp lenger inn enn til den første langsgående scorelinjen du kommer til. 


Steg 4: 
Ta en dies i passe størrelse og kutt ut et vindu enten med skapell eller stansemaskin. Dette må gjøres før du monterer sammen esken din. Steg 5: 
Lim sammen esken din og la den tørke.
Så er den klar for å bli fylt med telys og pyntet :) 


Håper du fikk inspirasjon til å lage telys kort :)
Tusen takk for at du tittet og velkommen tilbake ♥

Kreative klemmer fra DT Kristine

torsdag 9. april 2015

PROJECT LIFE INSPIRASJON #4 + UTFORDRING

Heisann alle sammen! :)
Vi håper dere er klar for mer lommescrapping inspirasjon!
Denne gangen har vi en ny utfordring til dere.

PL-UTFORDRING:

#2 - MEDIUM
Vi ønsker at dere bruker medium på minst 2 av kortene deres.
Det må være noe dere tilfører kortene selv, det er ikke godkjent å bruke ferdige kort hvor det ser ut som at dere f.eks. har brukt vannfarger. Dere velger farger og type medium helt selv, så lenge det er en PL side. Det er ikke lov med digitale format, bidraget må være nytt og dere må linke tilbake til oss. Det er lov å kombinere våre utfordringer med andre.
Her er litt herlig inspirasjon fra DT: 

Jeg er veldig glad i å gjøre litt ekstra ut av PL-kortene mine, slik at jeg får satt mitt eget preg på de. Denne gangen valgte jeg å bruke sjablonger sammen med embossing paste og distress ink pads, Jeg har også tilført litt gul akryl maling i kantene på kortet oppe til høyre, og litt på den utstanset figuren hvor det står "i farta" på.
 Jeg har brukt en Design A lomme fra PL til denne siden. De fleste av PL-kortene kommer fra minikitet Plus one, et av mine favoritt kit ♥ Jeg har pyntet kortene med sjablonger, embossing paste, Distress ink pad i farge Black Soot, Distress paint i fargen Mustard Seed. Den utstansede figuren det står "i farta" på er fra La-La land, og er fra en dies som heter Stitched Elements. Til å pynte med har jeg brukt bølgepapp fra Joy, Washi tape, Maya Road hyssing, Chipboard fra Wycinanka, diverse stempler og alfabeter. Til å runde alle kantene har jeg brukt hjørnepunchen fra PL. Dato-stempelet er også fra Project LifeDa var det niende april, og klar for nok en post med Project Life hos Kreativ Scrapping. I dag har jeg laget en side fra en dag i dyreparken. Jeg har brukt kort fra Kaisercraft Snapshot, og Project Life Midnight Edition. På alle kort og bilder har jeg svertet langs kantene med Dabber Snow cap for å duse ned kantene litt.


Jeg har sprutet med litt lys grå glimmermist på alle kortene, og deretter brukt stensil fra Studio Calico, Intertwined Circles, sammen med Embossing paste fra Studio 490. Denne gir en virkelig flott og fløyelslik overflate, og gir en veldig fin hvitfarge på kortene. Jeg har i tillegg brukt kakeserviett og tabs kuttet ut med Silhouette-maskin.


Her har jeg valgt å bruke et 3x4 kort som pynt på et 4x6 kort. Dette er en fin måte å få brukt liggende 3x4 kort, dersom du ikke har lommer som passer til det. For å markere kantene litt ekstra, har jeg streket rundt med en tynn penn fra American Crafts Journaling Pen set.Premien denne gangen er et gavekort på 100 kr fra Kreativ Scrapping.

Utfordringen vil gå frem til 05.05 kl 21.00
Lykke til!
Gleder oss til å se hva dere lager ♥

Klem fra Designteamet og Kreativ Scrapping

søndag 5. april 2015

PAPIRDESIGN PÅSKEKURV

God Påske alle sammen :)
Jeg håper at dere koser dere masse med påskeferie, og får ladet batteriene godt.
Påske er en fin høytid, og den er fylt med mange glad farger og fine tradisjoner som er gøye for både små og store. I år fant jeg ut at jeg skulle lage litt påskepynt og dermed ble det en påskekurv til påskegodteri ♥
 Som base til kurven har jeg brukt en kraft kartong, den har jeg pyntet med mønsterark fra Papirdesign, hvor jeg har sydd fast hver eneste matte. Dette var tidkrevende men det var absolutt verdt det for kurven blir mye mer holdbar. Etter at kuven var montert så pyntet jeg den med kakeserviettblomsterrufseknopper og krystallswirls. Alt jeg har brukt på denne kurven er fra Papirdesign.
Ønsker dere en forsatt fin påske,
Takk for at du tittet og velkommen tilbake ♥

Kreative klemmer fra DT Kristine